1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty : Black Ops - pytanie o operacje sztywniak, NAT itp...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nikolai, Grudzień 14, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Nikolai

    Nikolai Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Dzisiaj była aktualizacja gry Call of Duty : Black Ops. Podczas wchodzenia do multiplayer lobby, wyskakuje mi informacja 'twój nat jest ogranioczny/zamknięty co może spowolnic wyszukiwanie'. Osobiście wiem, że nat mam ogranioczony, przez co niesłysze niektórych graczy w lobby itp. Jak zmienic NAT na otwarty?

    Pytanie drugie - czy Operacje Sztywniak można 'przejsc?' czy można pokonac Kosmicznego Goryla?

    Pytanie ostatnie, trzecie - czy zdarzyło wam się że Black Ops zaciął wam się tak, że trzeby było resetowac konsole? Mi zdażyło się już tak dwukrotnie, kilka dni temu, i nie wiem czy to wina mojej konsoli, czy gry.

    z góry dziękuje za odpowiedzi
    Nikolai
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Addissek

    Addissek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    1.tutorial z tym natem Zmiana NAT na otwarty - tutorial - Forum Xbox Online (mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazi ze nie z tego forum :) )
    2.mozna przejsc normalnie ale latwiej po prostu wpisac kod w komputerku ;)
    3.mi tez ze dwa razy sie to zdarzylo, wiec tez dolaczam sie do pytania.
     
  4. Nikolai

    Nikolai Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam. otóż niestety nie udało mi się zmienic NAT'u na otwarty, nadal mam ograniczony. i tutaj moje pytanie - czy warto specjalnie 'zawołac' mojego żeby mi to zmienił? Czy dużo przez 'NAT Ograniczony' trace? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
     
  5. NonbankSpace

    NonbankSpace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowa Sól
    ja też mam ograniczony i normalnie gram :D
     
  6. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    Ja bym chciał dołączyć sie do pytania i zapytać jak zmienić nat z ograniczonego na otwarty posiadam modem z ery i stale łącze konsola jest podpięta bezpośrednio z modemu do konsoli kablem nie używam do tego PC czy czegoś innego tylko modem konsola kabel , kłopot jest taki ze strasznie ogranicza mi granie a w GOW wogole grac praktycznie nie mogę przez to czy wie ktoś jak mogę ten NAT zmienić był bym bardzo wdzięczny ? Myślałem o kupnie routera i podłączeniu pod modem ale to raczej nic nie da ?
     
  7. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    up!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum