1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty black ops !! Pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Xbox360maniacPL, Maj 1, 2011.

  1. Xbox360maniacPL

    Xbox360maniacPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy w COD BO mozna grać z botami nie bedąc podłączonym do XBL we 2 z kolegą. Bo moj kolega ma PS3 i gra z drugim kumplem na botach i mowi ze niejestes połączony z PSN. Czy to mozliwe i czy da się tak na xboxie 360 ?? :D :p Pisac odp !!! tu mam filmik na któym gosc gra offline z botami ! http://www.youtube.com/watch?v=vYxMLvkY_m8
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Da się. Wchodzisz w multiplayer, local, wybierasz team deathmatch lub free-for-all (niestety w innych trybach się nie da). Wchodzisz w game mode i wybierasz liczne przyjaciół i wrogów (np. ustaw 1 przyjaciela i 8 wrogow i gdy twoj kolega wejdzie to dej samej druzyny co twoja, bedziecie grali przeciqwko 8 bootom, a jesli wezmie inna druzyne, to do cb dolaczy 1 boot a z nim bedzie 7 itd...) dodatkowo mozesz ustalic poziom bootow. Po wszystkim tylko wlacz 2/3/4 pada i kazdy gracz musi dolaczyc do gry (join, widać po prawej stronie ekranu) jeszcze limit czasu i punktow i start. Miłego grania :)
     
  4. Xbox360maniacPL

    Xbox360maniacPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Thx gosciu :D wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwalem bo wszyscy ciongle gadali mi o czyms innym. A ty powiedziales to jasno.
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Tylko patcha musisz mieć. Konkretnie TU 3
     
  6. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    a czy w MW 2 też można ustawić boty za pomocą wprowadzeniu jakiegoś patcha ??
     
  7. fajcik

    fajcik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie mam też xboxa i też chce grać z botkami na ofline i czy musza wgrac packa a jak tak to jak przeciesz na xboxe nie da sie nic wgrać a wogule nie wyskakuje mi takie opcje jak edit game options
     
Wczytywanie...

Poleć forum