1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty black ops WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szymon Acocięto, Lipiec 26, 2011.

  1. Szymon Acocięto

    Szymon Acocięto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem że ten temat na tym forum na pewno był poruszany ale niestety moja wyszukiwarka jak by się zbugowała. Po aktualizacji xboxa call of duty zostało zablokowane, pytanie jak je odblokować? Z góry dziękuje za pomoc ;) .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oryginal jeeyna opcja(jesli masz tego najnowszego dasha)

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Poszukać nowy patch i jeszcze raz nagrać grę? I prawdopodobnie jeszcze raz przerobić konsolę. Haha :D
     
  5. Szymon Acocięto

    Szymon Acocięto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie konsola działa fable 3 halo te wszystki inne gry z ap 2.5 też. Tylko prosił bym o link z tematem gdzie to było opisane jak się posługiwać tym ABGX;)
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jaki wgrałeś dash i jaki masz lt? Więcej wykrzykników trzeba było napisać.
     
  7. Szymon Acocięto

    Szymon Acocięto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam slima przeróbke lt+ a co do dasha to nie wiem. Nie pamiętam który blokował call of duty.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprawdz jaki


    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  9. GreenPeace

    GreenPeace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    Zobacz, jakiego masz dasha :)
     
  10. Szymon Acocięto

    Szymon Acocięto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz nagrać jeszcze raz i dograć odpowiednie patche ap, pod twój dash. Tylko nie przepuszczaj przez abgx, bo on dogrywa te pod lt 1.9.
     
  12. Szymon Acocięto

    Szymon Acocięto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. Szymon Acocięto

    Szymon Acocięto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A te patche to skąd brać a jak nie przez abgx to przez co ?
     
  14. adam171179

    adam171179 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam taki problem mam przeróbke lt 1.9 i miałem dasha 2.0.13146 ale kupiłem kinect i musiałem połączyc sie z live aby dograc avatary zainstalowało mi dasa 2.0.13599 i kinect chodzi ok lecz przestały mi działac gry z AP 2.5. co zrobic zeby zaczeły chodzic, przepuszczałem abgx i nagrywałem jeszcze raz.
    Nie działają czarny eknan ( nfs hot persuit )
    Proszę o pomoc
     
  15. olej92

    olej92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Poszukać w internecie, na forum.

    @adam171179

    Na razie nie będą działać.
     
  17. Szymon Acocięto

    Szymon Acocięto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jakieś słowa kluczowe.
     
Wczytywanie...

Poleć forum