1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty Black Ops złe kolory

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xboxer1, Czerwiec 17, 2011.

  1. xboxer1

    xboxer1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki probłem iż pobrałem CoD Black Ops Release: Call.Of.Duty.Black.Ops.PL.PAL.XBOX360-SZOPASQUAD nagrałem i kiedy odpalam grę w x360 niby wszystko jest dobrze ale gdy zaczyna się grać nie ma normalnych kolorów tzn. widać zarysy wszystkiego ale jedyne kolory to złoty czarny i szarości czym to jest spowodowane czy jest to przez to że release jest jakiś zły czy to może przez to że źle się nagrało?
    Tutaj jest wynik sprawdzania abgx v1.0.5 https://lh6.googleusercontent.com/-BxhnwUZOWM8/TftgGcZBimI/AAAAAAAAACE/35G7ArWb3dc/s800/abgx.jpg


    @edit tak to mniej więcej wygląda (nie mam jak lepiej tego pokazać)
    https://lh3.googleusercontent.com/-...AACM/qXvAmQntnc0/s800/IMG_20110617_162520.jpg

    https://lh5.googleusercontent.com/-...AACU/_tbmeL9Yzfk/s800/IMG_20110617_162550.jpg

    https://lh5.googleusercontent.com/-...AACY/astppoRtpFk/s800/IMG_20110617_162557.jpg

    https://lh5.googleusercontent.com/-...AACc/09IFv6po54A/s800/IMG_20110617_162610.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Pokaz screeny z tego jak to wyglada.
     
  4. madzixon

    madzixon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miałem to samo myślałem ze rod nadchodzi zrobiłem Reballing i nadal miałem wszystko w chromie a chodziło o grę .
    Nagraj jeszcze raz grę i będzie działać.
     
  5. xboxer1

    xboxer1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie tak myślałem bo cos słabo czyta tą płytę a skoro mówisz o nagraniu to chodzi ci o ten obraz co już nagrałem czy jakiś nowy pobrac??
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Pobrac nowy.
     
  7. xboxer1

    xboxer1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może ktoś polecić jaki release wybrać bo nie mam pojęcia jaki jest dobry jak coś to prosze o linka na PW
     
  8. xboxer1

    xboxer1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A więc pobrałem od nowa inną wersję i dalej jest tak samo co jest tego przyczyną (mój napęd nie obsługuje AP 2.5)
     
  9. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    z każdą grą tak masz?
     
  10. xboxer1

    xboxer1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie to jest pierwsza gra z która mam ten problem (inna gra z ap 2.5 która działa u mnie to nfs hp )
     
  11. coldstan10

    coldstan10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
  12. MrDynamite13

    MrDynamite13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A nagrałeś grę na HDD? Może nie doczytuje tekstur.

    Innego rozwiązania w tej sytuacji nie widze.
     
  13. madzixon

    madzixon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nagraj tą samom grę jeszcze raz mi to pomogło.
    Jeśli masz dysk to zobacz czy ci się wrzuci na dysk twardy mi tylko dochodziło do 50 -52 % i dalej nie .
     
  14. xboxer1

    xboxer1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie mam identycznie dochodzi mi do 50% jak nagrywam i sie wysypuje
     
  15. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak dochodzi do 50% i się wyspuje to znaczy że nagrywarka ma problem z przejściem na drugą warstwę ;) najlepiej kupić nową nagrywarkę a jeśli nie masz aż tyle siana no to zostaje ci rozwiązanie tymczasowe palić na verbatimach chociaż nie wiadomo czy to pomoże ;)
     
  16. xboxer1

    xboxer1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to masz dziwne teorie bo nagrywarka nagrywala i nagrywa dobrze po nagraniu black ops nagralem jeszcze inne gry i wszytsko normalnie dziala
     
Wczytywanie...

Poleć forum