1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty black ops zombies

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Silten, Styczeń 29, 2011.

  1. Silten

    Silten Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwałki
    Witam czy jak 2 konsole podłącze kablem to czy bede mogl grac w normlanie zombies na 4? czyli 2 gra na 1 tv a 2 na innym tv?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
    Tak :) Tylko potem jest
    1.Trzeba mieć 2 płyty do uruchomienia, 1 płyta w jednej konsoli 2 płyta w drugiej konsoli z tą samą wersją gry.
    2.(Konsola musi być rozebrana tak aby podczas gry można było otworzyć napęd i wyciągnąć płytę ) Wkładasz 1 płytę do konsoli instalujesz na dysku twardym grę, potem włączasz grę wchodzisz do menu zombie i otwierasz napęd swoimi rękami tak aby xbox myślał, że płyta nadal jest w napędzie potem wrzucasz płytkę do 2 konsoli i gracie. :) pozdrawiam
     
  4. Silten

    Silten Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwałki
    Czyli dam rade 1 kablem earthnet podlaczyc 2 konsole i bedzie dzialac opcja system link?

    up .

    Nie odświeżamy poza giełdą /Jechu
     
  5. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    A ja mam pytanie czy BO można wjakiś sposób spolszczycz i grac na necie ?? Mam BO od Complex Region Free Eng. wersja a chciałbym anpisy po polsku idzie coś z tym zrobic ??
     
  6. NonbankSpace

    NonbankSpace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowa Sól
    Tak kupić oryginała z nap po Polsku i możesz grać i się cieszyć...
     
  7. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ja mam orginalną płyte BO i MW2 w domu tylko nie włączałem jej bo podobno przez te nowe ap dodane do tych gier to się czarny ekran pojawia. Ja u siebie tego nie sprawdzałem bo nie chce tego czarnego ekranu zobaczec :p Tak że jest inna możliwośc? Po za tym skoro ktoś tam dodał polskie napisy do AC:B i normlanie działa i wszystko na zielono w AGBX to czemu by sie nie dało tego zrobic z BO ?
     
  8. jankes581

    jankes581 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy konieczne jest otwieranie konsoli aby pograć w zombi na 2 telewizorach mam 2 płytki i kabel
     
  9. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jak myślisz? Skoro masz 2 płytki...
     
  10. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Potrzeba 2 sztuki gry i nic nie trzeba otwierać 2 post!
     
  11. Matti1231

    Matti1231 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    korzystając z tematu : czy są inne shootery na Xboxa z czymś takim jak zombi na BO ?
     
  12. Makavel

    Makavel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    443
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Drawsko Pomorskie
  13. Wheelman

    Wheelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po co PL jezyk w Zombie? Nie wiesz do kogo strzelac?
     
  14. jankes581

    jankes581 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    włączyłęm dwie kosolki, i dwie płyty tak samo wypalane. Połączyłęm je kablem ethernetowym itp.. jest wał bo nie widzi mnie pierwsza konsola, brak połączenia..
     
  15. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wypadało by ustawić ip i maskę na sztywno, bramę możesz zostawić pustą.
    Z doświadczenia wiem, że xbox ma zawsze problemy z pobieraniem ip z DHCP.
    przykład:
    IP 1: 192.168.1.1
    IP 2: 192.168.1.2
    MASKA: 255.255.255.0
    Powinno śmigać
     
  16. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
    Powiem tak, że mi system link działa tylko na oryginalnym kablu ethernetowym od xbox'a więc spróbuj na tym kablu no chyba,że z niego właśnie korzystasz.

    Moje pytanie brzmi do czego służy "Dog-Tag" (nieśmiertelnik) bardzo rzadko ale jednak czasem gdy zabije zombie to wypada właśnie taki nieśmiertelnik pojawia się wtedy na dole ikona $ i gra muzyczka nie wiem o co chodzi :) proszę o wytłumaczenie.
     
  17. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    To jest fire sale.
    Wszędzie pojawiają się skrzynki, a losowanie kosztuje 10.
    W tym momencie czasami gra się kończy jak nooby piętrzą się pod skrzynką olewając nadciągające zombiaki :p
     
  18. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
    AAAAaaaaaaaaaaaaa dziękuje Ci Shibby :) Moje drugie pytanie brzmi jak dokupić "Udoskonaloną amunicję" np do mp40 kosztuje to 4500$ i gdy chcę kupić to po prostu nic się nie dzieje :(
     
  19. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    Mam taki problem że podłączyłem 2 konsole kablem ethernetowym jest system link itp ale nie potrafie włączyć ząbi na 2 nie chodzi mi o arkadówke poprostu nie pokazuje że 2 gracz jest dostępny pomoże ktoś co jest nie tak
     
  20. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
    Nie jestem pewien ale do system link na 2 konsole potrzeba 4 graczy :) nadal czekam na odpowiedź co z tą udoskonaloną amunicją :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum