1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty Black Ops

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KamcioP, Grudzień 4, 2010.

  1. KamcioP

    KamcioP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnołem sobie CoD: Black Ops i mam iXtreme 1.5, a Modern Warefare 2 musiałem uruchamiać z Activate.iso, czy teraz to też wystarczy, czy też będę musiał coś patchować, np. do Wave 3 ?
    Z góry dzięki za odpowiedź!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Coś tu się nie zgadza :D
    Na iX 1.5 active.iso nie działa...
    Jeśli masz iX 1.5 to grę do wave 2.


    Sprawdź, czy dobrze napisałeś tego posta, bo jedno zaprzecza drugiemu.
     
  4. KamcioP

    KamcioP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie jestem teraz pewny, ale robiłem aktualizację iXtreme w grudniu 2009 r.
    A activate.iso musiałem uzywać do Modern Warefare 2 i wszystkich innych nowszych gier.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To masz iXtreme 1.6.
    Spatch.uj na gre na wave 3 i ruszy.
     
  6. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Działa Ci active.iso?
    Jeśli tak, to nie przerabiaj BO na niższy wave, tylko uruchom z active.iso



    ---



    Po co ma przerabiać wave, jak może użyć active.iso?
     
  7. KamcioP

    KamcioP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem i nie działa ;/
    Dodam, że mam najnowszy dash. Może to być winne ??
    Albo też wina płyty... normalnie zawsze nagrywam na Verbatimach, ale teraz wyjątkowo na Intenso ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum