1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty BO

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukas9, Marzec 7, 2011.

  1. lukas9

    lukas9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy moge sciągnąć z tej strony blacko opsa [​IMG] bo teraz mam problem ze gdy wsadzam płyte to pisze ze nie mozna odczytać płyty ?to samo jest z Modern warfare 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szkodnikPL

    szkodnikPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Instalowałeś ostatnio jakąś aktualizację? Jeżeli tak, to pewnie tą co dodaje AP do Halo Reach, MW2 i kilku innych gier.
     
  4. PAW66

    PAW66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Mam to samo też mi nie chodzi black ops dodam jezcze że przed aktualizacją gra działała aktualizowałem w sobotę i od tam tej pory nie moge uruchomić to samo z Modern warfare 2
    przy próbie uruchomienia black ops gra sie zawiesza i pokazuje czarny obraz to samo z Modern warfare 2 mam lt+1.1
    jak ten problem rozwiązać
     
  5. Impulsek

    Impulsek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Trzebinia
    Musicie dograć patha, ponieważ aktualizacja dodawała ap.2.5 do Halo, CoD:BO i Modern Warfare 2.
     
  6. PAW66

    PAW66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    A jak mam dodać patcha chyba trzeba nagrać jeszcze raz
    a jest jakiś inny sposób na uruchomienie może inny ixtreme
     
  7. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    Po pierwsze w halo nie ma ap2.5 bo Halo premiera wrzesień a ap2.5 dopiero paźdzenik listopad;))
    po drugie jaki xtreme??
     
  8. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    I po co sie wypowiadasz, skoro nie masz wiedzy na dany temat i wprowadzasz innych w blad ?

    HALO, MW2 i Black Ops nalezy nagrac jeszcze raz, wczesniej do obrazu gry dogrywajac patch AP2.5, lub sciagnac spatchowany obraz z netu
     
  9. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Przepuść obraz przez ABGX'a i graj. Black Ops w polskiej wersji nie ma patcha, tylko eng. Chyba nie tragedia nagrać jeszcze raz skoro oryginał ponad 100 zł kosztuje?
     
Wczytywanie...

Poleć forum