1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty : Boty mapy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cysiuu, Lipiec 28, 2011.

  1. cysiuu

    cysiuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam posiadam wszystkie części gry call of duty i mam pytanie czy da się do byle jakiej część wgrać boty bo mam bana na live a z kumplem byśmy sobie pograli, albo wgrać mapy w nazi zombie bez llive ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    W Black Ops'ie są boty a map bez XBL się nie wgra chyba że masz Jtag'a.
     
  4. witek129

    witek129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W black ops są boty ale musisz mieć zaktualizowaną grę do 52.0.0 inaczej ich nie bedzię poszukaj aktualizacji i wgraj ją na pendrive. W google znajdziesz jak to zrobić
     
  5. cysiuu

    cysiuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    podaj linki jak możesz
     
  6. www.12

    www.12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    link do patch'y do polskiej wersji:http://marketplace.*****odder.com/updates/?search=54CDD2BC

    zamiast gwiazdek musi być "xbox m" bez spacji.. nie wiem dlaczego obcina w linku
     
Wczytywanie...

Poleć forum