1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty Classic - Jak to uruchomic badz wypalic na x360 ...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mistrzualcapone, Grudzień 14, 2009.

  1. mistrzualcapone

    mistrzualcapone Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam pobralem sobie gerke
    Call of Duty Classic (2009/ENG/XBOX360/PAL)
    Size/Rozmiar: 1.28 GB
    z internetu na pc bo z XBL p niemam takiej mozliwosci ... wiecie BANY i te sprawy to nie dlamnie

    Lecz po pobraniu i wypakowaniu niemam pomyslu jak to wrzucuic na x360 badz na plytke tak zeby x360 odczytal .., do gierki byla doloczne info

    "Work kernel 2.0.7371.0 or lower + freeBoot"

    Ja komplentnie niewiem ocb prosil bym o jakies instrukcije w tym temacie
    pierwszy raz spotykam sie z grami z XBL zripowanych i wpuszconych w siec nie sadzilem ze bede mial problem z tym ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Endriuszka

    Endriuszka Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    skad ja pobrales ??

    mozesz podac linka ??
     
  4. mistrzualcapone

    mistrzualcapone Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niewiem czy moge du podwac linki do innego forum ??

    podalem na pw

    I co jakis pomysl ...

    Poczytalem troche i osoby co maja nowego DASH to ja tez jestem mowa tu o odpalniu gier z wawe4 nie moga tego odpalic bo potchodzi tylko pod 7371.0 sprawdzilem u siebie mam 8955 czyli lipa ... jakis pomysl ??
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to działa tylko ze zmodyfikowanymi konsolami. wiec nie zgrasz w to koniec kropka

    jak chcesz sie dowiedziec wiecej o modyfikowaniu to wygugluj sobie freeBoot
     
Wczytywanie...

Poleć forum