1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty classic z live ? nie moge ściągnąć

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ronin, Luty 17, 2010.

  1. ronin

    ronin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2007
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam od wczoraj aktywne live gold , ściągnąłem battefiled 1943 i chciałem jeszcze demo na razie call od duty classic ale nie mogę pokazuje
    Ten element nie jest dostępny z bieżącej lokalizacji ?
    a zakładajć konto założyłem na UK lub na irland juz nie pamiętam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    nie mozesz sciagnac go w polsce nawet jak konto masz w Angli bo po IP dochodza ze mieszkasz w Polsce. Poprostu jest ograniczenie Regionalne na COD i szybko go nie sciagniesz . :)
     
  4. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Da się,ale trzeba się namęczyć,trzeba się łączyć przez VPN i mieć wiedzę na ten temat
     
  5. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    albo zabuduj sobie konsole z Jtagiem i problem zniknie chyba ze chcesz grac przez Neta :)
     
  6. ronin

    ronin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2007
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    innego sensu pobrania tej gry niż przez net nie widze. Przeszedłem transformacje przez tata grania z modyfikacja , od wczoraj mam dziwidzego elita i jade na oryginałach .

    jest jakis tutek zmiany regiony , mam router i łaczę sie po kablu z nim
     
  7. Rooness

    Rooness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Z tego co mi wiadomo po zarejestrowaniu konta na XLive opcja zmiany ustawień regionalnych zostaje stale zablokowana.
     
  8. ronin

    ronin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2007
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tyle ze ja nie mam polski tylko UK lub Irland ,
    wiec z tego powinno pobrać a region pewnie po IP sprawdza stad zabawa inna.
    jak to sprawdzić dokładnie ?
     
  9. bendet22

    bendet22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po prostu jest blokada regionalna na ip z polski
     
Wczytywanie...

Poleć forum