1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty Classic

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez uchaj, Styczeń 28, 2010.

  1. uchaj

    uchaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    siemka mam pytanie nie mam dostępy do usługi XBL i nie mam jak pobrać call of duty classic na xboxa 360 wiem że to jest to samo co pierwsza częśc na PC ale chcę se pograć na xboxie ma moze ktos do tego linka???
    a i jeszcze jedno pytanie czy jak pobiore to musze miec przerobiona konsole zeby grać???
    z góry dziękuje za pomoc :shisha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    opcje

    1.musisz mnieć konsole z chipem cygons wtedy sciagniesz gre z neta
    2. musisz dac komus dysk,aby kupił gre w sieci za 1200 msp + ominął blokade

    PS:jak by co moge ci scignac te gierke na dysk z rynku
     
  4. uchaj

    uchaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    a jak nie mam tego chipem sygos to nie sciągne ???
    jak byś ściągnął to można zgrać to z dysku i potem wrzucić na neta???
    a no i czy muszę mieć przerobiona konsolę?? bo o to mi najbardziej chodzi
     
  5. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    jak pirat z torrenta to musisz mniec chip ,jak nie masz chipa musisz gre kupic legalnie w sklepie + ominąc blokade regionalną,bo załozyli ja dla polski
     
  6. uchaj

    uchaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    aha czyli muszę czekać aż będę miał neta w xboxie :/
     
  7. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Tylko że musisz obejść blokadę regionalną.
     
Wczytywanie...

Poleć forum