1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty Ghost problem z trybem multiplayer.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mhmisiek80, Maj 23, 2014.

  1. mhmisiek80

    mhmisiek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dwa dni temu kupiłem Call of Duty Ghost. O ile kampania działa jak należy to gdy próbuje zagrać w trybie multiplayer tej gry odłącza mnie od usługi Xbox Live, konsola jakby przestała na chwilę reagować na to co chce zrobić padem lub wyskakuje komunikat że serwer jest obecnie niedostępny i abym spróbował później lub wszedł na stronę aby uzyskać więcej informacji. Na stronie piszą, że wszystko z serwerami jest OK. Proszę o pomoc w tej sprawie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    jeżeli masz oryginalną grę to pisz to supportu gry, będzie to najlepsze rozwiązanie :p
     
  4. GGG205

    GGG205 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Olesnica, Poland
    Jesteś pewny, że masz xbox live :) ?
     
  5. mhmisiek80

    mhmisiek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Grę ma oryginalną, konto Xbox live opłacone do lipca. BF4 działa bez problemu. Jedynie z CoD występują te problemy.
     
  6. mhmisiek80

    mhmisiek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja to ma pecha do tej gry a mianowicie: podczas uruchamiania ostatniej misji w trybie kampania wyskakuje mi komunikat "out of memory 2" po naciśnięciu przycisku A gra wychodzi do menu głównego.

    P.S. tryb multiplayer o dziwo działa teraz jak należy.
     
  7. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wyczyść cache na dysku i powiedz ile masz na nim miejsca- jak zapchaleś do fula to sie nie dziw ze gry nie dzialaja jak należy ;) no chyba ze problem lezy po innej stronie- ew. usuń gre wyczysc cache i zainstaluj ponownie ( o ile gre instalujesz na dysku?)
     
  8. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mam nie raz taki sam problem reset modemu/rutera pomaga .
     
Wczytywanie...

Poleć forum