1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty: Ghosts (2013) XBOX360-POWER

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 31, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Call_of_Duty_Ghosts_XBOX360-POWER


    Płyta #1 - The Game
    Płyta #2 - Content (wymagany do instalacji) Zawartość można zainstalować na dysku flash. (pendrive)
     
    7 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kalki4

    kalki4 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    Można content jest na dvd2
     
    1 osoba to lubi.
  5. bartix91

    bartix91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czyli jak to jest z tymi płytami? Dobrze rozumiem że do grania w singla wystarczy DVD1 czy trzeba koniecznie zainstalować te tekstury z DVD2?
     
  6. dzwonkom

    dzwonkom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zainstalowanie tekstur z DVD2 jest KONIECZNE aby móc cieszyć się kampanią dla pojedynczego gracza.
     
  7. makalk69

    makalk69 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, ten release nie posiada polskiego języka??? bo mam 2 źródła i jedno podaje że jest, a drugie że nie ma
     
  8. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dostępna jest też już wstawka: Call Of Duty GHOSTS RF XBOX360-iND, jeśli ktoś już pobrał to proszę dać znać czy jest w PL o ile nie jest to kopia wstawki POWER
     
  9. kalki4

    kalki4 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    z tego co wiem, to jest język POLSKI , tylko trzeba go z dvd2 "zabrać" ( jeśli chodzi o wgranie contentu na pena) teraz pytanie, umie ktoś to zrobić bo na xbox360iso.pl ktoś to zrobił i ma polskie menu , ale w grze coś mu nie wyszło ;p
     
  10. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy ta gra ma system-link? Próbował już ktoś grać?

    Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    To jest ta sama wstawka.

    Tak menu PL będzie ale gra nie. Trzeba czekać na wstawkę PL.
    Polega to na tym, że DVD2 jest wydawane na cały świat ale nie spalszcza całej gry tylko menu.
    Zaś DVD1 wydawane jest według języka dla danego regionu.
     
  12. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha, ok, czyli że menu jest tylko w PL? Nie ma napisów i dubbingu?
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie ma napisów i dubbingu
     
  14. MykPykPyk

    MykPykPyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Trochę off-top gdzie jest ten tryb EXTINCTION ?
     
  15. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ponoc po pierwszej misji w menu się pojawi

    Sent from my NOKIA using Tapatalk
     
  16. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzisiaj pojawiła się wstawka: Call.of.Duty.Ghosts.XBOX360-iMARS, jeśli już ktoś ją pobrał to proszę dać znać czy jest w PL
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Chyba oczywiste że nie będzie pl

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  18. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    W grze BEDZIE TYLKO MENU W PL.
     
  19. scibisz20

    scibisz20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ma ktos ten sam content zeby wgrac z dvd 2 zeby nie pobierac wszystkiego
     
  20. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli że tylko menu gry jest w PL?

    Nie za bardzo Ciebie rozumiem...gra nie będzie wydana z polskimi napisami i dubbingiem?

    -=SETH=- // Tylko napisy.
     
  21. combo90

    combo90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    panowie mam pobrana gre wypalona na plyty gdy instaluje 2 cd wyskakuje przy 95% blad nie mozna znalesc wybranego miejsca zapisu a mam wolne 60 giga prosze o pomoc. Ma ktos podobny problem ?mam lt3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum