1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty: Ghosts (2013) XBOX360-SZALONY

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 5, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Call.of.Duty.Ghosts-xbox360-Szalony


    Płyta #1 - The Game
    Płyta #2 - Content (wymagany do instalacji) Zawartość można zainstalować na dysku flash. (pendrive)
     
    18 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafal86PL

    Rafal86PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To pytanie już było, ale jest taka rozbieżność odpowiedzi, że już nic nie wiem.
    Czy do grania multi wystarczy tylko płyta DVD1?
    Tekstury z płyty DVD2 odnoszą się tylko do singla czy do multi też?
     
  4. seyu

    seyu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ja zainstalowałem tylko DVD 1 i Multi działa. Także 2 płyty nie trzeba

    Wyskrobane na Xperii L
     
  5. szoch

    szoch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    mi wyskoczylo w abgx cos takiego aaa.jpg (645 x 960 pixels)
    co z tym zrobic bo tak mi gierka nie chodzi. Inne gry nagrywalem na tych ustawieniach i wszystkie chodzily
     
  6. ja2210

    ja2210 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    szoch musisz odznaczyć w pliku gry "tylko do odczytu" i wtedy w abgx będzie ok:) gra nagrana ihasem, nagrana na dysk, wszystko chodzi, pozdrawiam
     
  7. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    Wszystko ładnie chodzi LT3.0 nagrane zwykłą nagrywarką.Pozdrawiam:)
     
  8. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Potwierdzam wersja szalony napisy pl wszystko smiga

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  9. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    xbox backup creator nie chce mi otworzyc dvd2, w czym problem ? z bf4 dziala
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Właściwości obrazu odznacz tylko do odczytu
     
  11. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wypaliłem grę, gra się zainstalowała ale pod odpaleniu gry pisze że "Dysk nie jest obsługiwany" (Lt.30) (truncate).Pomoże ktoś?
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Usuwałeś pamięć podręczną i restart konoli??
     
  13. adrian623

    adrian623 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2007
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cholera mam to samo i usuwanie pamięci podręcznej i restart nie pomaga. Palone na ihas 124b :/
     
  14. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    naciąłem się już parę razy na takie efekty nagrywania. Dlatego pomny tego, każdy ściągnięty obraz, choćby nie wiem jak był opisany, przepuszczam przez ustawiony wcześniej odpowiednio ABGX
     
  15. adrian623

    adrian623 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2007
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przez abgx nie przepuszczałem, spróbuje no trudno :)

    Edit:
    Raz nie przepuszczone przez abgx i akurat musiało trafić i to po przepaleniu 2 płyt.

    W abgx od razu wyskoczył najprawdopodobniej powód - Topology data is blank! - na czerwono...
     
  16. Tusiek

    Tusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    adrian a Ja mam odwrotnie :) moge się wymienić płytkami hahaha BF4 też tak uwaliłem :) mam pod LT 3.0 a chce pod 2.0(już nie mam Verb ... lol ) , bo ja moje obrazy przerobiłem a potem oczywiście ABGX ...ale najnowszy a w nim jest wł opcja Veify stealth no i mimo wył. disable writers dograł sobie topologie - spr abgx nagrana płytke no i jak byk jest pod LT 3.0... wrrrr namieszałem na forum i to nie jednym popytałem się tu i ówdzie a odp była w poradniku LOL --- sorry all a WARN niepotrzebny :) pozdrawiam i polecam :) ogólnie ja RGH ale ziomkowi chciałem dogodzić :p
     
  17. marcin1821

    marcin1821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, podczas próby nagrania DVD1 wyskoczył mi taki error :/ [​IMG]
     
  18. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    marcin DVD 2 ABX-em nie przepuszczaj bo to tylko kontent jest, a co do pierwszej płyty w wersji od szalonego bez przepuszczania obrazu nr 1 w abx choćbyście się nie wiem jak starali to wam gra nie pójdzie ;)
     
  19. marcin1821

    marcin1821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wojtek, tylko, że ja DVD1 przepuściłem przez ABGX.
    Tak wg. to trzeba to nagrywać jakoś przez Horizont, czy można normalnie jak mam Ihas rewB 2xVerbatimy i Dysk w Xboxie
     
  20. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    ja nagralem normalnie "uczciwie" dwie płytki i wszystko śmiga ;)
     
  21. grzegorzk16

    grzegorzk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja jak odpalam Agbx to nie tak jak zawsze ze przepuszcza te 2-3 minuty tylko kończy odrazu i wygląda to taak:

    ScreenShooter

    Chodzi o DVD 1 bo 2 normalnie zgrałem na dysk
    1 Wypalilem na Verbce i komunikat, że dysk nie obsługiwany.....


    oczywiscie mam LT3.0 i ihasa
     
Wczytywanie...

Poleć forum