1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty Ghosts problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez master69, Listopad 18, 2013.

  1. master69

    master69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem z Call.of.Duty.Ghosts-xbox360-Szalony TL. Przerobilem programem exiso. Wrzucilem pliki na dysk i jak sie uruchamia gra to wyskakuje blad aby wlozyc dysk i pojawia sie xbox live. Probowalem jeszcze raz przerobic tym programem obraz gry ale to samo wyskoczylo. Co mozna zrobic aby uruchomic gre?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    DVD1 do GOD i wrzuć do katalogu z grami.
    DVD2 do XEX i z folderu content wrzuć wszystko na dysk konsoli do content\0000000000000000
    Uruchom XM360, przeskanuj wszystko, potem opcja Show DLC, następnie Unlock DLC i Exit To Dash.
    Powinno wszystko hulać.
     
  4. master69

    master69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobilem tak jak mowiles. Ale teraz wyskoczyl bład:
    Blad gry.
    Nie mozna uruchomic gry pobierz ja ponownie.
    Aby uzyskac szczegolowa pomoc, przejdz do strony...

    Co z tym mozna zrobic?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jaki masz dash??
     
  6. master69

    master69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie chodzi o wersję FSD, chodzi o wersję Dasha, wejdź w NXE -> Ustawienia systemu -> Dane systemowe i tam masz wersję dasha np. 2.0.16537.0.
     
  8. master69

    master69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    D. 2.0.16203.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum