1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty Map Pack 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez shredi80, Czerwiec 18, 2009.

  1. shredi80

    shredi80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    mam taki problem, dziś pobrałem Map Pack 2 do tej gry uruchomiłem grę wyskoczyła informacja o nowym updacie do gry pobrałem, gra sie uruchomiła wszystko ładnie pięknie do czasu gdy chciałem uruchomić nowa mapę Nazi Zombie, zaczęło sie wczytywanie nagle obraz czarny i napis { Serwer script compile error bad token 'ó' (see console for details)} czyściłem czache konsoli wywaliłem aktualizacje nawet odłączyłem twardziela i na memorce zalogowałem sie do live jak konsola pobieżne update do tej gry nie da sie uruchomić zobiakow nawet gdy daje New Game to samo, dziala tylko multiplayer, nie wiem o co chodzi, czyżby microsoft wydal jakaś zrąbana łatkę, spotkał sie ktoś z tym problemem ????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tmaxx

    Tmaxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam podobnie... nie wiem jak to mozliwe ale pobral mi sie mappack2 (mimo ze zawsze wyskakiwalo ze nie dostepny dla mojej lokalizacji) zjadlo mi z konta 800 pkt a map nie mam! Ktos cos wie na ten temat?
     
  4. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Zaproponowałbym pobrać ponownie te mapy.Z tego co też słyszałem ten mappack 2 jest okryty blokadą regionalną i możliwe ,że na Polskiej wersji mogą nie działać.Ale nie jestem pewien bo gry nie posiadam więc nie traktujcie mojej wypowiedzi na 100%.
     
  5. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    ja mam Map Packa 1 i pomimo ,że jest objęty blokadą działa bez zarzutu
     
  6. BaginiakGB

    BaginiakGB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Mazowiecki
    A normalnie legalnie w Polsce go pobierałeś ?? Czy przez VPN ??
     
  7. shredi80

    shredi80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko ze mieszkam w UK i raczej mnie ta blokada nie obejmuje, pobierałem już ten map pac chyba z 10 razy, jest inny problem, nawet jeśli wywalę wszystkie dodatki wyczyszczę czache twardego to po uruchomieniu gry wyskakuje aktualizacja gry, i po tej aktualizacji robią sie takie jajca
     
Wczytywanie...

Poleć forum