1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call Of Duty Moder Warfare 3 Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zadyma, Grudzień 13, 2011.

  1. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nie mogę znaleźć na forum poradnika żeby działały gry xgd3 po nagraniu na płyty "Verbatim DVD+R DL" pisze nie obsługiwana płyta i nie wiem jak je przerobić żeby działały Liteon przerobiony jest na 2.0 i gry nie działają. Proszę o pomoc jak to zrobić żeby gry działały xgd3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
  4. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypalić wiem jak ale wypalałem już tym właśnie sposobem ale pojawia mi się dalej komunikat "Płyta nie jest obsługiwana "

    Jeszcze chciałem się dowiedzieć czy ja wypale Black Opsa przez imgburn czy pójdzie pościłem go przez abgx360 i to mi wyszło [​IMG]

    Jest Wszystko OK?
     
  5. mintaj

    mintaj Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    nad morzem
  6. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie ma innego sposobu? bo np fifa12 mi działa i jeszcze proszę o sprawdzenie tego mojego skanu przez abgx360 wyżej ^
     
  7. tragedyia

    tragedyia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    żeby nie pisać nowego postu mam problem z tą grą chcę ja nagrać na verbatim ale wyskakuje mi że img gry ma 8 334 mb a płyta 8 152... to pozostałem 200 mb mam nagrać na nową płytę??
     
  8. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. tragedyia

    tragedyia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wielkie dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum