1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty: Modern Warfare 2 - łatka

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez marek2fgc, Grudzień 11, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    [​IMG]
    Na Xbox Live wrzucono obiecaną przez Infinity Ward automatyczną aktualizację do Call of Duty: Modern Warfare 2. Przy najbliższym włączeniu gry zostaniesz poproszony o pobranie łatki oznaczonej numerem 1.06 - jeśli tego nie zrobisz, nie będziesz mógł grać online w ten tytuł. Powstała ona głównie po to, by naprawić błąd związany z używaniem Javelina, ale są także inne poprawki: usunięcie dziury umożliwiającej nieuczciwe wykorzystywanie zrzutów oraz połatanie niektórych miejsc na mapach (np. skał na Afgan).

    Źródło: Łatka do Modern Warfare 2 | Aktualności
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. even ope PL

    even ope PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Aberdeen
    Niech jeszcze przywrócą komunikacje w grupie, bo jeszcze tydzień i się francuskiego nauczę.
     
  4. judassi1987

    judassi1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    A czy są jakieś poprawki związane z łącznością, lagami, i długim wyszukiwaniem meczów ???
     
  5. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Oo.. :) Czyli gra nie jest tak cudowna ;)
     
  6. PeniGrom

    PeniGrom Banned

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Te Infinity Ward to sa jednak matoly...Mogli te wyszukiwanie serverow poprawic bo ch*j mnie strzela jak mam w ta gre grac w wiecej niz 3 osoby...1h na szukanie meczu;/ Mieli jeszcze przeciez te lamerskie granatniki zablokowac;/ I ****...nadal ekipa na wspomagaczu kili bedzie leciala;//
     
  7. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    PeniGrom sprawdź coś ze swoim netem. Ja też nie mogłem znaleźć żadnych serwerów, ale skonfigurowałem łącze aby szybciej chodziło, resecik serwa i wyszukanie meczu trwa ok.1 min. Wchodze, klikam, gram :) Granatnik też broń, fakt wkurza ale to tylko gra. Bardziej irytujace jest Last Stand i Akimbo Model 1887, wejdzie taki typek z takową bronią + Maraton + Lightweight + Comando i see you later...

    Jestem niezmiernie ucieszony faktem naprawienia tego glitcha :)) Ostatnio non stop zdażało się że takie osoby latały na kamikadze z Javelinem, jednego nawet reportowałem do M$...
     
  8. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    a w czym to Ci tak właściwie przeszkadza? W niektórych możesz grać gadając w party, a jak nie to wycisz se wszystkich i po problemie :)
    Co do błędów to dobrze, że w końcu to załatali.
     
  9. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    dobrze, że naprawili ten błąd, nienawidzę cheaterów!!!

    A tak poza tematem - powiedzcie czy internet 512kb/s wystarczy by bezproblemowo grać na LIVE??
     
  10. davidsindahouse

    davidsindahouse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hamburg/Ulm/Bonn/Cieszyn
    Nie widzę przeszkód, nie będziesz miał top pingów ale spokojnie wystarczy.


    To jest nawet całkiem okej, mniej kampy przynajmniej. Mnie najbardziej denerwuje STEALTH mode w S&D, wszyscy na tłumikach i NINJA. A HRDCRE to tylko kampa i granatniki.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum