1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PAL.PL.UNKNOWN

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tymonxxx2, Marzec 31, 2010.

  1. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam nie dawno przerobiłem konsole LT 1.1 i pobrałem tą grę jeszcze raz żeby ją zrobić w ss2 i nie znalazłem żadnego psaującego pliku .ss i .dmi na stronie agbx to znaczy że musze pobrać inna wersję :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    tak. to jest wersja pl gry a do wersji pl na ogół nie ma ssv2
     
  4. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha a możesz mi podać link na rapidshara do wersjii żebym mógł sobie zrobić ss2. Bo mam nagrana EN ale ona jest pod ixterem 1.6 chyba że da się zrobić obraz plyty na dysk
     
  5. JeDaj

    JeDaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeśli bardzo mocno Ci zależy, mogę Ci jutro zrobić ripa z oryginału PL i gdzieś podesłać pliki. Rip będzie na napędzie samsung od x360, więc na 100% będzie to ssv2. Wal na PW.
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No to jeżeli masz wersję ENG na płycie to zrób kopię img burnem spat**** na wave 4 (jeżeli ma wave 3 lub niższy), potem dodaj ssv2 i nagraj.
     
  7. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam na płycie WAVE 4 wcześniej grałem z płytką active.iso a teraz mam LT jak mam ddokładnie zrobić obraz płytki naped nic nie widzi.
     
  8. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po zrobieniu obrazu i dodaniu plików ss i dmi bin. mam przy sprawdzaniu na czerwono stealth check filed i na czerwono autofix failed. Gra będzie bezpieczna w sieci czy nie i co to oznacza.
     
  9. livingfear

    livingfear Guest

    jeszcze jedna nie edycja posta i dostaniesz warna,druga sprawa przeczytaj regulamin dzialu swiezakow!.
    Powiem krotko,ze Ty jako uzytkownik nie mozesz tutaj zakladac tematów.
    Wiec sie zastanów na przyszlośc gdzie piszesz bo jescze 2 pkt. i bedziesz mial bana!.To
    jest tylko moja dobra wola,że Ci to piszę nie dając warna,a w konsekwencji bana.
     

Poleć forum