1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call Of Duty Modern Warfare 2 Problem z Językiem.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mp005, Listopad 14, 2009.

  1. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    Witam, otóż mój problem polega na tym że ściągnąłem tą wersję Call Of Duty Modern Warfare 2 :
    Call.Of.Duty.Modern.Warfare.2.XBOX360.RF-[tracker.BTARENA.org].i (download *******) - nie będę kradł ale w odnośniku piszę że gra ma takie języki jak :

    English
    German
    French
    Spanish
    Italian
    Polish

    Moje pytanie to jak w grze włączyć język PL ? ponieważ po nagraniu na płytkę wszystko ładnie pięknie, ale jest język ANG a potrzebował bym PL, tylko nie wiem gdzie to zmienić . Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    offline 1 dzień na przeróbce ..

    gratuluje bana :D
     
  4. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    co offline ? jaki ban ?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    w tej grze nie ma polskiego
     
  6. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
  7. karpiu91

    karpiu91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapewne chodzi o język dashboardu.; )
     
  8. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    Czyli rozumiem że gra nie posiada Polskiego Języka ?
     
  9. Kreecik

    Kreecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
  10. dawraw14

    dawraw14 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w downloadzie zapodałem dzisiaj wersje PL :p także se zassaj jeszcze raz , to jest zgrywane z oryginała kupionego w Polsce :)
     
  11. orzeszek1916

    orzeszek1916 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolego dawraw14 (lub ktoś kto sprawdził) na pewno to po polsku jest? Pierwsze słyszę, że by COD MW 2 pl była na xboxa? Nie chciałbym się rozczarować po zassaniu :)
     
  12. tony.sanchero

    tony.sanchero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja tam na swoim nie bede robił przeróbki bo chce porgrać troche na xLive ;d
     
  13. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    I masz racje ;p najlepiej wogóle nie rób..
     
  14. dom inik

    dom inik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suwałki
    ja widziałem na tvgry.pl ja grają polską w wersję językową (napisy) CoD 6 na xboxa
     
  15. modernbone

    modernbone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest wersja Pl ale robiona samodzielnie przez jakiegos utalentowanego tlumacza i wiecej smiechu niz zrozumienia ...ale kazdy ma wybor :)
     
  16. nortix

    nortix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzesz
    jemu chodzilo tu raczej o fakt kiepskiej lokalizacji... a nie ze gra sama w sobie jest trefna.. wiec nie kozacz....

    p.
     
Wczytywanie...

Poleć forum