1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call.of.Duty.Modern.Warfare.2 - problem z patchowaniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez psztros, Grudzień 3, 2009.

  1. psztros

    psztros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !!!
    Proszę o pomoc bo niewiem co robię źle. Posiadam Xtreme 1.4.
    Po ściągnięciu gry użyłem programu -XB360 WAVE PATCHER
    Zrobiłem wszystko według poniższego sposobu :
    1. Zmiana języka programu na angielski
    2. Po kolei ściągnąłem wszystkie wavy ( 4 ptaszki odchaczone )
    3. Wybór obrazu do spatchowania ( w okienku pokazało wave 4)
    4. Wybór wave na który chcemy patchować ( wybrałem wave 3)
    no i kicha płytka do kosza bo nastąpiło zwieszenie konsoli, powtórzyłem to jeszcze raz tym razem zaznaczając wave 2 no i następna płytka do kosza (tym razem pojawiła się informacja o aktualizacji oprogramowania konsoli a później o przeczyszczeniu płyty) . Nadmieniam że posiadam najnowszy dashboard, do tej pory wszystkie starsze gry mi odpalały bez problemu nawet ostatnie patchowanie programem 3rd. Proszę powiedzieć co robię żle bo nie chcę już niszczyć płytek !!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartman000

    bartman000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli Ci się pojawiło info o aktualizacji i przeczyszczeniu płyty to znaczy, że płyta się dobrze nagrała

    Aktualizację możesz zrobić offline przez pendriv'a

    Co do przeczyszczenia płyty to:

    - albo kiepskiej jakości płyta
    - albo siada CI nagrywarka
    - albo siada CI napęd w X360
     
  5. psztros

    psztros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam na nagrywarce Pioniera oraz na płytach Verbatim jednak w tym pierwszym przypadku na wave 3 nagrałem na Verbatimce natomiast za drugim razem nie chciałem już niszczyć płyty i zmieniłem na wave 2 i nagrałem na jednej z tańszych. Z konsolą nie mam problemu i raczej nie wchodzi tu uszkodzenie napędu bo inne gry śmigają bez żadnych zwiech, nagrywarka jest nowa i też wszystko nagrywa bezproblemowo. Powiedzcie mi także jaki faktycznie wave powinien być do xtreme 1.4 i gdzie tkwi błąd !!!!!
    Dashboard był aktualizowany przy grze wolfenstein czyli gdzieś w okolicach sierpnia.
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Musi być wave2, więc pewnie tutaj wina płytki

    Jeżeli by był zły obraz to by Ci nie wyskakiwała aktualizacja ani nic => nie odpaliło by w ogóle gierki tak jakby
     
  7. psztros

    psztros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mam spróbować jeszcze raz nagrać na wave 2 ale na verbatimce, a te wszystkie czynności które opisałem z programem XB360 WAVE PATCHER wykonałem prawidłowo ??
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli byś źle wykonał to by nie odpaliła się aktualka ;)
     
  9. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jaką masz nagrywarkę na Liteonach kiepsko się płyty nagrywają ;]

    PS
    Nowa wersja wave patchera (tak mi się wydaje) wgrywa aktualizacje na płytę

    ja jestem offine i jak włożyłem spatchowaną grę do napędu wyskoczyło o aktualizacje nacisnąłem zaaktualizuj i zaktualizowało:D
     
  10. Bigggi

    Bigggi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co jeszcze do patchowania to moge zaproponowac inny sposob. Z plikami PFI i VIDEO a cala operacja programem abgx360 . Opis jest gdzies na forum. Ta metoda nagralem i sprawdzialem na 1.51 i 1.6 wszystko dziala jak nalezy sprobuj
     
  11. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja abg nie polecam mi 2 płytki przez ten program przepadły odradzam zaktualizuj wave patchera i git
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    psztros - wszystko robisz dobrze. jesli gra prosi o aktualizacje to musisz ja po prostu wykonać. musisz znalezc taka ktora grze podpasuje. taki juz urok patchowanych gier. i nie zdziw sie jak ci wyskoczy "przeczysc sciereczka"
     
Wczytywanie...

Poleć forum