1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty modern warfare 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kralek96, Czerwiec 25, 2010.

  1. Kralek96

    Kralek96 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Mam pytanie. Czy ktoś gra na xboxie przez internet w COD 6? Zawsze jak wchodzę to nikogo nie ma... nic mi nie wyszukuje albo nie wiem jak mam szukać. Nie wierzę, by nikt nie grał :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja gram i dużo osób w ta grę gra. Może masz NAT zablokowany.
     
  4. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    jak to nikogo nie masz?! nie obraź się, ale muszę zadać to pytanie: na pewno wchodzisz w multiplayer -> XBL? i potem search game?
     
  5. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Masz może router? Prawdopodobnie jest to wina NATu.Gdy wchodzisz w znajdz gre masz komunikat o nat,co jest u Cb napisane?
     
  6. klaphson

    klaphson Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubań
  7. rako91

    rako91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    A masz konto Gold czy Silver??
     
  8. Kralek96

    Kralek96 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Mam konto w gold. Mam router i tak wchodzę na XBL szukaj mecze i nic mi nie wyszukuje ;/
     
  9. Kralek96

    Kralek96 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    A ten NAT to co to jest? Sory, ale nie ogarniam tego.
     
  10. chowuscod4

    chowuscod4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    Podaj model routera to postaramy Ci się pomóc. Na początku wejdź w menu xboxa na połączenie sieciowe i daj coś w stylu "Testuj połączenie/siec" i postępuj zgodnie z wskazówkami (każe ci wyłączyc router itp), jeżeli to nie pomoże, to będziesz musiał ręcznie otworzyc nat... poszukaj w swoim routerze opcji "Port Forwarding" oraz odblokuj następujące porty :

    • TCP 80
    • UDP 88
    • UDP 3074
    • TCP 3074
    • UDP 53
    • TCP 53
    jeżeli to nic nie da to skontaktuj się z usługo dawcą internetu i spytaj się o dmz.

    Ja miałem coś takiego, ze na jednym adresie miałem odblokowane wszystkie porty. W moim przypadku to było 192.168.10.14.
     
Wczytywanie...

Poleć forum