1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) PL.XBOX360-SRT

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez dawid320, Listopad 24, 2011.

  1. dawid320

    dawid320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, ktoś wie jakie ma id ta wersja?

    Sprawdzam za pomocą Iso2God i pokazuje MEDIA ID: 481C98CC, GAME ID: 415608CB, nastomiast gdzieś doczytałem, że takie samo ma VODKA, coś nie tak?

    Ogólnie ktoś, kto ma tą wersje obrazu proszę o opinie - czy działa, czy nie; jeśli tak to w jaki sposób ją nagrał.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Patrys

    Patrys Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  4. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Musi mieć takie samo ID , przecież to jest jedna i ta sama gra.
    A , że VODKA ją źle zripował , a SRT (jizus jak ja ich nienawidze) już dobrze to inna historia.
    Od SRT możesz śmiało nagrywać.
     
  5. WSZtm

    WSZtm Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    193
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Od SRT działa mimo, że nie ma pliku TU, ta wersja piszecie że ma takie samo MEDIA ID jak wersja VODKI. Ale do Vodki nie ma pliku TU i gry się nie da odpalić. To jakim cudem ktoś tą grę odpalił bez pliku TU ? Chyba, że nie dostał aktualizacji tablic.
    W każdym bądź razie pierwsza kopia jaką pobrałem to ReRIP Vodki i chyba nie tylko ja próbowałem ją odpalić z innymi plikami TU dostępnymi jakie są. Niestety bez rezultatu.
    Za to odpaliła wersja Call of Duty Modern Warfare 3 XBOX360-STRANGE, która jest scenowa i jest do niej dostępny TU.
    Stety/niestety jest po angielsku.
     
  6. dawid320

    dawid320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, dzieki za odpowiedz. Do SRT tez nie ma - zreszta logiczne bo takie same ID
     
  7. WSZtm

    WSZtm Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    193
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No właśnie.
    Proste.
    Nie ma pliku TU więc gra nie odpali, chyba że ktoś nie grał na live i nie zaktualizowały mu się tablice.
     
  8. predki

    predki Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli mam rozumieć że w grudniu ban na konsole ?
     
  9. mrowa312

    mrowa312 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam a skąd pobrać ten TU czy tam Media ID do tej gry ? Ja mam ID 481C98CC
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma takiej TU
     
  11. mrowa312

    mrowa312 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    uuu to jak ja mam tą gierke uruchomić po cichej aktualizacji ?
     
  12. maydayxxx

    maydayxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    odświeżam jak można to uruchomić po cichej aktualizacji ?
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/artykuly-f206/[...-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum