1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty: Modern Warfare 3 i Rayman pirackie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Reit, Grudzień 10, 2011.

  1. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Witam nagrałem sobie na płyte Call of Duty: Modern Warfare 3 i Rayman ... Już po cichej aktulizacji... Teraz chce się zapytać co mam zrobić zeby w to zagrać ... Nie piszcie zeby czekać na LT 3.0 tylko podajcie jakieś propozycje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  4. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Tylko własnie nie mam tego pliku ISO... Pobrałem wszystkie te patche i gówno ...
    Powiem prościej nie znam Media-Id
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    A próbowałeś TAK sprawdzić ten Media-id gry ?
     
  6. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ale oto chodzi nie mam obrazu ISO
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    aha, wypalone i usunięte... Z płyty nie wiem czy da się zrobić iso obraz...
     
  8. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    I własnie mam pytanie ... A tak naprawde 2
    Mam FIFE 12 też pirackie i gram normalnie i teraz pytanie wymagane jest LT 2.0 czy mniejsze na gre w FIFE
    2. I teraz z tym Raymanem nie znalazłem tego na XBOX 360 Update Center
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    FIFA 12 nie ma zabezpieczeń typu AP25/XGD3 dlatego możesz grać normalnie..
    Co to tego Raymana nie wiem czemu go nie ma, może mało popularna gra.
    A co do obrazów to chyba pozostaje tylko jeszcze raz ściągnięcie
     
  10. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ale to nie oto mi chodzi tylko że chyba sa jakiej wymagania na LT ?
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak są...
    Ixtreme te starsze to XGD2 tam chyba tylko te wave się zmieniają...
    Ixtreme LT+ 1.91 - AP25
    Ixtreme LT+2.0 - AP25/XGD3
    Ixtreme LT+3.0 - AP25/XGD3 po "cichej aktualce"

    Po cichej aktualizacji nie działają gry z AP25 i XGD3 dlatego możesz grać w fife ponieważ jest ona w XGD2 i nie posiada AP25.
     
  12. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    A i teraz moze ostatnie pytanie
    Kupie dysk i chce wy***** stary . Czy odrazu usunie się aktualizacja ? I czy też będe musiał od nowa przerabiac/wgrywać LT ?
    I własnie mnie dziwi ze pobrałem wszystkie te Update i i tak nie działa
     
  13. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ja kupisz nowy dysk do konsoli to i tak aktualizacja zostaje, spróbuj np. wyciągnąć dysk aktualizacja i tak będzie... Jak zmienisz dysk to LT zostaje, nic się nie usuwa i nie trzeba od nowa wgrywać
     
  14. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    "I własnie mnie dziwi ze pobrałem wszystkie te Update i i tak nie działa" A teraz jak to opiszesz ? :D
     
  15. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie wiem, czemu to jest w "" ? Ja tylko chciałem Ci pomóc tym poradnikiem, sam tego nie robiłem i nie wiem czy to działa ale innym działa to myślałem że to jest dobre :)
     
  16. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ale mi oto chodzi że WSZYSTKIE patche sciągnełem i nagrałem na pentrive i ****
     
  17. Turek1

    Turek1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam to samo, rayman nagrany, włączam gre i powrót do dasha
     
  18. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    czy tak trudno zrozumiec ze na nowym dashu trzeba czekac na lt 3.0 bo sa nowe zabezpieczenia i sie nic nie zrobi (jesli sposob z poradnika nie dziala)
     
  19. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Czym nagrywacie IHASEM?? Do Raymana niema TU więc zapomnijcie o grze w ten tytuł na LT.2.0, MW sztuczka z TU powinna działać ale trzeba wszystko dobrze zrobić
     
Wczytywanie...

Poleć forum