1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call.of.Duty.Modern.Warfare.3.PAL.POLISH.XBOX360-POLISH.VODKA

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Masownik20, Listopad 8, 2011.

  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Call.of.Duty.Modern.Warfare.3.PAL.POLISH.XBOX360-POLISH.VODKA juz dostepny jest PL
    krótki opis

    i N F o █
    █ █
    █ █
    █ Call of Duty: Modern Warfare 3 █
    █ █
    █ Source : PAL █
    █ XGD3,0800,LT+v2.0 █
    █ Lang: Polish ,Russian █
    █ Firmware LT+ 2.0 - Needed █
    █ Stealth Patched - No Ap25 █
    █ Xbox Live Ready █
    █ Polish Vodka █
    █ ░ ░ █
    █ ▒ ▒ █
    █ ▓ Enjoy :)

    wlasnie sciagam wiec jak zgram napisze czy smiga wszystko
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Nie ma to jak Polska.Vodka ale cos dziwne,ze na premiere jest w Polsce polska wersja hmm
     
  4. Xbox_Live

    Xbox_Live Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ej a powiedzcie mi czy save z wersji ANG będą działać? Chętnie przejdę wersje PL na weteranie i nie che zęby mi zdublowało archivementy.
     
  5. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    hmmm Panowie
    Nagranem clonem cd predksoc 2.4 na TDK
    wlozone do konsoli miniobrazek jest klikam graj pokreci sie w napedzie i wyskakuje plyta nie jest obslugiwana... o co kaman..
    1 raz cos takiego forza 4 batman itd bez problemu
     
  6. fux1920

    fux1920 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,niestety też mam problem z polską wersją.Wypalone na najnowszym IMGBURN z wł.TRUNCATE,wypaliło wszystko OK bez błedów.Konsola mieli płytę,wyskakuje że nieobsługiwane,albo płyta zabrudzona.To mój pierwszy problem z grą,wszyskie ostatnie nowe działają dobrze.Czekam na info innych....
     
  7. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Info pewne...wstawka pod Jtaga..nikt ze wstawiajacych tego nie zaznaczyl ze odpala tylko na Jtagu!!
     
  8. dragon66

    dragon66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chorzów
    A już chciałem wypalac..
     
  9. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Trzeba czekać na wstawkę SKY. A to pewnie zajmie kilka dni :( Jeszcze nie do końca wiadomo czy taki releas pojawi się na normalnych warezach.
     
  10. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Sprawdziłem o co chodzi, rip vodki jest zrobiony na złych plikach dae ,dzis bedzie pewnie rerip

    tam pisz NO AP25 - a MW3 ma Ap
     
  11. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oj chciałbym żeby wyszła poprawiona wersja, ale coś mi się wydaje że to nie nastąpi. Trzeba będzie czekać na RIP SKY, ale to pewnie szybko nie nadejdziei (no chyba że ktoś zabuli 20 zł za jakiś debilny dostęp do stronki żeby sobie to ściągnąć i to jeszcze z torrentów... ble )
     
  12. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    juz widziłaem rerip od vódki ,działajacy
     
  13. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    na torrentach znalazłem wstawkę:
    "Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) [PL] [LT+ 2.0] [XGD3]" i koleś pisze że mu śmiga ale nikt inny tego nie potwierdził :(
     
  14. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    ta sama wstawka tylko nazwa zmieniona . tez nie działa
     
  15. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Jak sciagne ReRip od vódki to napsize wam czy działa
     
  16. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    a gdzie masz tego reripa jesli to nie tajemnica?? moze byc PW
     
  17. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na razie nie ma zadnej wstawki w PL mw3 działającej na ten czas ...
     
  18. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    należy uzbroić się w cierpliwość miałem wypalać od strange ale poczekam spokojnie na jakaś wstawkę PL oczywiście działającą
     
  19. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Mam 77% reripu


    widze ze jest juz na sky ale tym zagranicznym
     
  20. Batonax

    Batonax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czekamy :D

    Swoja droga to niedlugo powinna byc wstawka od SRT
     
  21. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Troche kijowo ze wypuscili ripa a nie opsiali go dokaldnie ponad 3/4 ludzi na daremno wypalilo:)
    Ale pozostaje czekac albo na wstawke od SRT albo tego reripa jesli bedzie dzialal wogole
     

Poleć forum