1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Problemy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wiateq, Listopad 3, 2011.

  1. wiateq

    wiateq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem gdyż gdy próbuję nagrać grę Call of Duty: Modern Warfare 3 na płytkę wszystko się nagrywa dobrze bez żadnych problemów. Tylko gdy włożę płytkę do xboxa nie znajduje mi jej w ogóle. Jak wiadomo jest to gra xgd3 której nie idzie przepuścić abgx. Dotychczas zawsze gdy xgd3 nagrywałem programem CloneCd zaznaczając opcję nagrywania do końca w taki sposób wszystkie gdy mi zawsze działały. Nagrywarkę mam dobra wypalałem nią już dużo płytek a tej jakoś nie umiem. Co sądzicie ? W czym tkwi problem? Dodam jeszcze, że nagrywałem obiema nagrywarkami jedna to jakaś z LG a druga pioneer . W obu dwóch nagrywarkach ten sam problem. Szkoda verbatimek mi już ;/ Co o tym myślicie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. freebird

    freebird Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też nagrałem już MW3, z tym, że mi płytkę szuka, wyświetla się 'zagraj w grę', robi się czarny ekran, po czym bez żadnego komunikatu przenosi mnie znowu do głównego menu. Podobny fail?
     
  4. wiateq

    wiateq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi w ogóle nie widzi płytki tak jakby napęd był pusty. A miałem raz taki problem w BF3 gdy nagrałem imgburnem to odpalił mi się ekran powitania ten i się wczytywał wiecznie. Później nagrałem to programem clonecd i gra zaczęła działać elegancko :D Spróbuję teraz nagrać jeszcze raz imgburnem może coś źle mi wypaliło
     
  5. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. wiateq

    wiateq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wypaliłem jeszcze raz imgburnem na szybkości 2,4x wypaliło się. Avatar się pojawia próbuję odpalić to pisze przeczyść płytke szmatka. A płytka jest bez ani 1 ryski czysta jak nowa . Dopiero po którejś próbie odpalenia gra się odpala normalnie. Natomiast odpalam campanie ładuje mi się gra jest wszystko okej , chwile zaraz pojawiam się na noszach pad mi wibruje i widzę śmigłowiec jadę na noszach i po 2sec wyskakuje błąd przeczyść płyte szmatka. Doradzcie co robić :) Co jest winne waszym zdaniem
     
  7. juri22b

    juri22b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    freebird MAM IDENTYCZNY PROBLEM!!
    Jesli ktos wie jak temu zaradzic to prosze POMOCY!!!
    stracilem juz 4 plytki tak...
     
  8. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagraj CloneDVD z LayerBreak=2133520. I będzie git. Jak działa to podziekuj :)
     
  9. juri22b

    juri22b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ...

    kolego zrobilem tak 3 razy (na roznych laserach, na roznych płytach)
     
  10. urkopl

    urkopl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mi jak nie widzi płyty to wyłaczm kosole z pradu i pownie załaczam ,niewiem co jest ale pomaga gra wtedy dziala płyte widzi...
     
  11. juri22b

    juri22b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  12. rockman85

    rockman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czyżby nowe zabezpieczenie M$?
     
  13. szumacher

    szumacher Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    nagrane liteon z CFW na verbatimach i działa bezproblemowo
     
  15. wiateq

    wiateq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja już spaliłem 7 płyt verbatim ;/ Robiłem tym sposobem i dalej nic nie działa ;/ robiłem na 2 nagrywarkach i dalej nic ;/ Poszedłem jeszcze teraz do sklepu po płytki nie było Verbarim to kupiłem jakieś esperanzy 10szt za 25zł ... Szkoda gadać to nie płyty tylko syf.. Można je od razu wyrzucić przez okno. Napęd raz mi je uwidział i stwierdził, że płyta jest nagrana;/ A tak to ani LG ani Pioneer nie umieją odczytać mi tych Esperanz ;/ Kasa wyrzucona w błoto. Tak się wkur**** już dziś, że szkoda gadać ;/ Gra mi się odpala i w czasie gry na początku pierwszej misji wyskakuje błąd przeczyść płytkę szmatką ;/ Niech jak najszybciej wychodzi abgx na xgd3 bo szkoda płyt. Pozdrawiam
     
  16. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    a co ma ci niby pomoc abgx , jak nie odpowiedniej nagrywarki używasz ,co najwyzej wyżega błędami na czerwono i tyle .A pozatym spalileś tyle płyt , ze kupilbyś wymaganą nagrywarkę . pozdro
     
  17. wiateq

    wiateq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No fakt ;/ Czyli jedynym sposobem zostaje zakup liteona
     
  18. Dant1

    Dant1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    *̡͌l̡* ̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡
    7 verbatimów + esperanzy :) hahaha trza było kupić bo już połowę za grę wydałeś na płytki.
     
  19. wiateq

    wiateq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziś wypaliłem te grę nagrywarka liteon u kumpla na verbatimce i gra działa elegancko :)
     
  20. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    A ja wypalam napędem lg z laptopa, prędkość 4x i żadnych kłopotów jeszcze nie napotkałem...
     
  21. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    no i nie masz się już nad czym zastanawiać, bierz LiteOn'a.
     
Wczytywanie...

Poleć forum