1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty Modern Warfare 3 XBOX360-STRANGE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bandyta, Styczeń 17, 2012.

  1. bandyta

    bandyta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Call Of Duty: Modern Warfare 3 XGD3 0800 REGION FREE-P2P

    Witam szukalem na forum, ale nie znalazłem odpowiedzi. Wgrałem wczoraj na szybko LT 3.0 i po raz kolejny nagrałem Cod Mw3 na verbatima w image burn.wedle tutka. oczywiście wcześniej wrzuciłem gre do nowego abgx360 wszystko na zielono wiec wypaliłem. Gra wystartowala, ale przy odpaleniu spec opsow np pierwsze 4 misje po paru sec. wywala komunikat Błąd gry 1. wyczyść płytkę miękka ..... 2. uruchom ponownie konsole, ale w innych misja np 6 i 7 gra śmiga elegancko, 8 misja to samo itd. Popelnilem jakis blad przy nagrywaniu ?? czy moze z obrazem jest cos nie tak ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaki model nagrywarki?
     
  4. bandyta

    bandyta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LG super multi dvd drive gsa-h20l
    edit :
    Przepraszam pomylilem sie NAZWA RELEASU to "Call Of Duty: Modern Warfare 3 XGD3 0800 REGION FREE-P2P"
     
  5. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Potrzebny będzie Liteon ihas. Na innych nagrywarkach przy LT 3.0 nagrane gry nie instalują się na dysk i wyskakują podobne błędy jak Twoje. Są szczęśliwcy, którym się udaje lecz nadzieja jest matką głupich...
     
  6. bandyta

    bandyta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jakis dokladny model tego litka ?? czy wystarczy obojetnie jaki tylko z serii b ?? jak gdzies wyczytalem
     
  7. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Polecam 124-19 B bo potem robisz crossflash (więcej na forum) i masz 524B. Koszt rzędu 70 zł. Chyba, że zależy Ci na pierdołach takich jak Light Scribe.
     
  8. bandyta

    bandyta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie, nie zalezy mi na LS, Ok wsio wiem dzięki Ci wielkie za info ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum