1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty modern warfare, dodatkowe mapy??

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Chuck, Październik 22, 2010.

  1. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Witam! Od wczoraj posiadam cod-a 4 i chciałem ściągnac sobie dodatkowe mapy do multi. Tylko zastanawiam sie czy nie ma na nie blokady regionalnej, bo wtedy nie byłoby sensu kupywac msp. Proszę o konkretne odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie ma czegoś takiego kupujesz dlc za msp i jazda
     
  4. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    własnie nie wiem bo np. do cod 5 jest blokada i nie mozna kupic map dodatkowych
    BratJana a ty kupywałes dodatki do cod4??
     
  5. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie :p zadzowń do M$ i się zapytaj . albo do activision
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    blokady regionalne (na ip ściągającego) były tylko w COD WAW (5), natomiast w COD4 i COD MW2 nie ma blokad.
     
Wczytywanie...

Poleć forum