1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty MW2 , BO,NFS HP i LT+

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Kosa77, Marzec 11, 2011.

  1. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Siemka!! Mam taki problem : Nie dawno wgrałem na swojego Xboxa LT+. No i niby hula, ale gdy chciałem włączyć NFS HP to wyświetlał mi się czarny obraz. To samo jest z CoDem MW 2 i BO. Wyczytałem na forum, żeby wgrać patche więc najpierw znalazłem poradnik jak to zrobić przez pendriv'a i nie wyszło potem wyczytałem, żeby obraz gierek przelecieć przez najnowszego abgx i też nie wyszło ( dodam , że próbowałem to od razu na płycie ponieważ nie posiadam obrazy gier na dysku) No i właśnie na tym polega mój problem. Macie może jakieś pomysły, żeby mi pomóc ? Chciałbym to jak najszybciej zrobić bo nowego asasyna już prawie kończę i chcę mieć na weekend mieć w co pograć. Z góry WIELKIE DZIĘKI !!
    PS. Jakby co to CoD BO i NFS HP są w wersji polskiej,a CoD MW 2 w wersji ang.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    Od nowa musisz nagrac i przeleciec obraz abgx'em. Na forum poradnik jest, wiec problemu nie bedzie.
     
  4. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Czyli muszę samemu ściągać? Wiesz nie mam super dużej prędkości neta więc nie za bardzo mi to rękę. Te gierki kupiłem od kumpla i dlatego nie mam obrazu płyty na dysku.Nie ma może innej możliwości??
     
  5. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    Kiedys chyba czytalem, ze z plyty mozna 'wyciagnac' obraz iso i zapisac na dysku. Nie wiem, czy mi sie snilo, czy jak, ale mozesz poszukac.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    odpalasz imgburn i tam jest opcja zrób obraz

    potem ten obraz przepuszczasz przez dobrze ustawiony abgx i on ci wszytsko dogra co potrzeba.....mozesz nawet 2 razy przepuścic obraz zeby miec wszystko na zielono lub prawie wszystko......

    i nagrywasz ten obraz na płyte i grasz az do rroda hehe
     
  7. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Dzięki wielkie!!! Zobaczę czy pójdzie jak będę w domu i na pewno was poinformuje .
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  9. komski

    komski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Witam, ja pomimo że przeleciałem abgx CoD BO to gra czarnym ekranem mnie traktuje. Lt + zablokowało możliwość grania.
     
  10. PRZYLEPIACZEK

    PRZYLEPIACZEK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Września
    trzeba mieć cod bo wer. angielską , wer. polskiej zrobienie abgx nic nie da
     
  11. komski

    komski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Aha, to dlatego mi nic nie wychodziło. Dzięki serdeczne, już się biorę za szukanie takiej wersji w sieci.
     
  12. adamwdo

    adamwdo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zobaczcie to:
    ap25

    Nie jest bezpieczne na live, ale chodzą "nie angielskie" wersje.

    pozdr
    Adam
     
  13. driv

    driv Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wybaczcie ale sie nie orientuje. Jak to jest?
    Żeby grac w najnowsze gry i gry z AP2.5 trzeba miec LT+, tak?
    A mając ap2.5 trzeba patchowac gry. Ale jakie? Wszystkie, czy tylko te z ap25?
    Czy juz nagrane, stare gry będą działały, czy bedzie trzeba je na nowo nagrywać?
     
  14. lukasz504786

    lukasz504786 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam taki problem ze mam call of duty black ops i normalnie grałem . dzisiaj chciałem zagrać i już nie mogłem mam czarny ekran czy to jest związane z nowym dashboard ? jak tak to czy mozna do jakoś usunąć z konsoli?
     
  15. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    gry które mają AP25 to m.in (na razie):
    Need for Speed: Hot Pursuit, Fable III, Assassins Creed Brotherhood (wprowadzone z DASH`em 2.0.12611.0)
    Halo Reach, Call of Duty: Black Ops, Call of Duty: Modern Warfare 2 (wprowadzone z DASH`em 2.0.12625.0)
    jak miałeś już wypaloną ("dawno temu") jedną z tych powyższych, wgrasz nowszy DASH, to będziesz musiał jeszcze raz wypalić uprzednio przepuszczając przez abgx`a;

    odrobinę nieprecyzyjne jest to pytanie/wypowiedź, ale:
    jeśli miałeś "jakiś" DASH i grałeś sobie w CoD Black Ops, i doszedłeś do wniosku, że zainstalujesz nowszy DASH (2.0.12625.0) np. "do grania w portala/mortala" to po prostu ten DASH wprowadza AP25 do CoD Black Ops, było na forum już dość dużo o tym, rozwiązanie: wypal jeszcze raz (uprzednio przepuszczając przez abgx`a który dogra co trzeba do obrazu)*
    *no chyba, że źle zrozumiałem całość :p
     
  16. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    Przedmowca odpowiedzial na temat gier, jezeli chodzi o Dashboarda to nie ma zadnej mozliwosci powrotu do starego czy tez usuniecia go....
     
  17. lukasz504786

    lukasz504786 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki Panowie teraz wiem już o co chodzi. Mam jeszcze jedną prośbę mianowicie jak by ktoś mógł tutaj albo ma na GG 12630909 wysłał patrze najnowsze tak abym mógł wgrać je do CoD MW2 & CoD BO. Z góry dziękuje.
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    pewnie masz polską wersje jeżykową a do black ops narazie chyba nie ma patchy do pl
     
  19. lukasz504786

    lukasz504786 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  20. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  21. lukasz504786

    lukasz504786 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LOL czyli nie mona grac ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum