1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty MW2 problem z nagraniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez FokuSmok., Grudzień 23, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    Siema mam taki problem sciągnełem gre cod mw 2 wypakowałem , spatchowałem do wawe 3 i nagralem . Ale gra nie działa nie wiem czemu jak ja wkładam do napedu to pokazuje sie tylko logo xboxa .
    Prosze pomozcie mam juz ostatnia płyte .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A z obrazem przed patchowaniem na 100% jest wszystko ok?
     
  4. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    Tak z gra wszystko jest ok .
    Ale nie wiem czy dobrze pat****e
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No jak masz iX 1.6 to na wave3.
    Daj log z płyty z abgx
     
  6. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    No wiem .
    Tam w tym 360 waves patcher trzeba cos sciagac czy tylko wybrac plik z gra i ustawic na jakie wave patchowac ?
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Masz tutorial w dziale ISO=> PORADNIKI!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum