1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty mw2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jamal75, Listopad 29, 2009.

  1. Jamal75

    Jamal75 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z call of duty mw2 a dokładnie z tą wersją Call_of_Duty_Modern_Warfare_2_USA_RF-XBOX360-RRoD
    Przerobiłem ją dwa razy z wave 4 na wave 2:
    Pierwszy raz programem: 360wavepatcher wyskoczył błąd przy nagrywaniu
    drugi raz abgx przy 100% w imgburn wyskoczył błąd gra się niby nagrała ale konsola i komputer jej nie widzą. Wiecie może o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Jeżeli to wersja USA czyli NTSC a ty może masz konsole europejską czyli msuisz mieć gry w PAL.
     
  4. pryputt

    pryputt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    nagraj sobie płytke activite.iso i po sprawie
     
  5. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Pisze Call_of_Duty_Modern_Warfare_2_USA_RF-XBOX360-RRoD region free czyli na konsoli PAL powinno działać
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kup sobie dobre płyt albo nagrywarke
     
  7. Jamal75

    Jamal75 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ixtreme 1.5 więc activate.iso nic tu nie da nagrywarka dobra wcześniej nie było problemu z żadną grą płyta platinum nagrane kilka gier ani razu nie wyskoczył żebym przeczyścił płytę szmatką. Przerabiał już ktoś gry tym 360wavespatcherem?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kazdy. obraz tez jest ok bo sam w taki gram

    jak ci sie płyta nie nagrywa to nie ma to nic wspólnego z patchowaniem


    ps płyty plantinium to loteria. właśnie przegrałeś :)
     
  9. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Jeśli masz ix 1.5 to musisz ponieważ jeśli byś miał ix 1.51 to wtedy nie trza.
     
  10. Jamal75

    Jamal75 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak przerobię tą grę 360wavespatcherem na wave 2 i się nagra do końca to powinno działać?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    powinno. pewnie wywali ci aktualizacje ale będziesz juz blizej odpalenia :)
     
  12. Jamal75

    Jamal75 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki za odpowiedzi mam na stanie jeszcze jedną płytkę platinum spróbuję nagrać jak się nie uda to przegram z platinum 3:0 i będę znowu kupował tylko verbatimy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum