1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty MW2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez collman, Grudzień 11, 2009.

  1. collman

    collman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    G.....e
    Witam mam problem z ww grą. Mam konsolę połączoną z monitorem za pomocą kabla HDMI=>DVI. Mój monitor posiada protokół HDCP i i wszystkie dotychczasowe gry działały. Dziś nagrałem CODMW2, operacja przebiegła pomyślnie, bez błędów, weryfikacja też nie wykazała niczego niepokojącego.
    Chciałem uruchomić grę i wyskoczył mi komunikat "Nie znaleziono bezpiecznego połączenia HDCP". Czy ktoś wie w czym tkwi problem?
    Z góry dzięki za pomoc;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Podepnij konsole do tv na hdmi lub component i wtedy sprawdź.
    Używasz pewnie iXtreme 1.6 i masz płytkę activate iso?
     
  4. collman

    collman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    G.....e
    Nie mam TV z HDMI, podpiąłem przez componnent i dalej to samo. Pojawia się biały ekran z logiem X360 i gra się nie uruchamia
     
  5. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Jak logo ci się pojawia tzn. że wykrywa gre jako film.
     
  6. collman

    collman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    G.....e
    Można coś zrobić z tym? Żeby wykrywało grę
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak
    spat**** albo nagrak activate.iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum