1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call Of Duty-MW3 - problem z 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sandinist, Styczeń 10, 2012.

  1. sandinist

    sandinist Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam skopiowaną miesiąc temu COD-MW3 która chodziła pod softem 2,0 i co nie jest dziwne (po przeczytaniu 40 postów na ten temat) gra nie odpala się na nowym sofcie. Poświęciłem dwa dni na wertowanie tego forum aby znaleźć jakiś patent jak skopiować ponownie żeby działa i nie daję sobie rady. Pomóżcie proszę - nie gram w sieci , odpalam z płyty dla uproszczenia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz lt 3.0 i dash 14xxx i masz iso na dysku, to uruchamiasz abgx360 na ustawieniu autofix level 3 skanujesz nagrywasz działa
     
  4. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jesli nagrałeś tak, ze działa na LT 2.0 to musisz ponownie przepuścic obraz ( koniecznie przez abgx 1.0.6 ) i nagrac na nowo ; )
    Pozdrawiam.
     
  5. Rogalos

    Rogalos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak kolega wyżej. Jeżeli wypalałeś na zwykłej nagrywarce to nie zrobisz już kopi tej płytki. Należy ponownie pobrać iso. Polecam wersje SRT abgx bez dogrywa do niej topology :)
     
  6. sandinist

    sandinist Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie problem polega na tym , że nie wiem na jakiej nagrywarce i jak nagrana jest ta kopia bo nie ja ja robiłem. Nie wiem jak to sprawdzić a po zrobieniu z niej iso nie daje się przepuścić przez abgx. Znaczy nic się nie wymyśli ?
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    pewnie gra była nagrana na normalnej nagrywarce w 97%. Dlatego nie możesz zrobić z niej obrazu i nagrać. Musisz pobrać jakieś wydanie z internetu. Potem przez abgx i po kłopocie.
     
  8. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale z tego co widzę kolega ma Lt 2.0. Więc sam Abgx nie pomoże. Jeżeli ma nowy dash to i pewnie "cichą aktualizację"


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  9. ZAJAWKOWICZ

    ZAJAWKOWICZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Planeta Ziemia
    ale macie problemy a nie lepiej jechac na legalu a bez napięcia / :D
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jakbyś przeczytał tema i post, to wiedziałbyś, że kolega ma lt 3.0
     
  11. sandinist

    sandinist Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zdecydowanie masz pełną rację !!!! Podziękować Ci w mailu za odkrywcze spostrzeżenie czy wystarczy jak nacisnę "przydatne" .... ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum