1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty MW3 problem z serwerem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zbyszko1979, Kwiecień 16, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. zbyszko1979

    zbyszko1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam . Co jakis czas wyrzuca mnie ze serwera i jest komunikat ....minał czas połaczenia z serewerem. I znowu zaczynam gre i tak w kołko. Co moze byc przyczyna? Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Drey

    Drey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Za duży ping prawdopodobnie. Chyba, że masz ping patch to nie wiem ;p
     
  4. zbyszko1979

    zbyszko1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Konsola jest przerobiona na RGH wiec czyba cos takiego ma , idzie to sprawdzic?
     
  5. Drey

    Drey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie znam się w sumie jakoś super ale czesto firewall sprawia problemy. nie ustawiasz go moze na kilkuminutowe wyłączenie tylko?
     
  6. zbyszko1979

    zbyszko1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W firewallu zadnego zasy sie nie ustawia z tego co wiem . Moze to wina tego serwera ccałego co jest xlink
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum