1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call Of Duty MW3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Easy11222, Sierpień 8, 2012.

  1. Easy11222

    Easy11222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mój tata kupił mi w Szwajcarii grę COD MW3 na xboxa 360. Jak wróciłem do Polski i chciałem Sobie zagrać w nią przez internet znajdywało mi tylko niemieckie servery. Czy da się coś zrobić ,żeby znajdywało Polskie?? Bardzo proszę o szybką odpowiedź . Z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Herobrain

    Herobrain Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Serwery są teraz wyszukiwane Regionalnie.
    Mi na angielskiej wersji kiedyś wyszukiwało Pl tylko.
    Może masz konto XboxLive z regionem niemiec?
     
  4. Easy11222

    Easy11222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    XBL kupiłem w Szwajcarii,ale jestem w danych wpisałem że jestem z polski
     
  5. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    879
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Jaka wersja gry ? Pobrałeś wszystkie patche ?
     
  6. Herobrain

    Herobrain Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie burza -.- Pomyśl że pacze są automatycznie pobierane.

    Poszukaj gdzieś w opcjach na Xbox.com zmiany regionu konta i ustaw sobie na PL. Wtedy będziesz miał normalnie.
     
  7. Easy11222

    Easy11222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znalazłem zmianę Lokalizacji i tam mam wpisać Polska ,czy miasto,w którym się znajduję ?
     
  8. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    879
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
  9. Easy11222

    Easy11222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dalej same niemieckie servery :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum