1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty pod RGH... Co jest nie tak - nie mogę uruchomić gry ???

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez aren, Listopad 12, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. aren

    aren Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witajcie.
    Pierwszy raz mam problem z grą pod rgh i potrzebuje pomocy/podpowiedzi.
    Pobrałem grę CoD Ghost PL 2 x dvd pod lt. Przerobiłem ją na god. Powstały mi takie katalogi:
    \415608FC\00007000\1119281E5927FFB0E897.data oraz
    \415608FC\00007000\176DB50E74EAA0BEDE28.data

    Katalogi te wgrałem do xboxa do lokalizacji:
    0:/Hdd1/Content/0000000000000000/415608FC/00007000/

    Gra widoczna jest w xboxie pod dwiema pozycjami:
    Z pozycji pierwszej jak chce uruchomić kampanie to krzyczy, że musi pobrać zawartość kampanii i chce się połączyć z xbox live co wiadomo kończy się błędem.
    Z drugiej pozycji: Uwaga nie wybrano urządzenia do zapisu. Zainstalowanie pakietu nie będzie możliwe. Czy chcesz wybrać urządzenie do zapisu? Tak/Nie.
    Obojętnie co wybiorę to nic się nie dzieje...

    Co jest nie tak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    DVD1 przerób do GOD.
    DVD2 przerób do XEX. Następnie folder 415608FC z folderu content skopiuj na dysk do \content\0000000000000000
    Później w XM360 odblokuj te pliki:
    Uruchom XM360, następnie wybierz "Rescan All", następnie "Show DLC" i "Unlock DLC". Na końcu wybierz "Exit to Dash".
    I to wszystko :)
     
  4. aren

    aren Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    dzięki. Gra odpaliła po tym jak przerobiłem dvd2 do xex. Nie robiłem nić tym XM360 bo nawet do nie mam w konsoli ale gra działa prawidłowo.
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    CONTENT'u w GHOST'ach nie trzeba odblokowywać. Zamykam i kosz.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum