1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty problem z xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MammothChicken3, Luty 13, 2011.

  1. MammothChicken3

    MammothChicken3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Murowana Goślina
    Posiadam Xbox live od kilku dni więc mam aktywny darmowy miesiąc, przed chwilą chciałem pograć w Call of duty 6 multi i nie mogę. Jeszcze kiedy grałem dziś rano nie miałem problemów. W inne gry bez problemów tylko w mw2. Po prostu czekam pół godziny i nie znajduje żadnego serwera ;/. Pomóżcie, z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MammothChicken3

    MammothChicken3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Murowana Goślina
  4. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    porty?
    Dodaj mnie na xbl
    Mój gt masz po lewej
     
  5. michanow

    michanow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Spróbuj włączyć grę w innym trybie np. ground war czy jakoś tak bo tam zawsze dużo ludzi gra. Pamiętaj że ta gra nie jest pierwszej młodości. Nie raz mam problem z wyszukaniem meczu. Pozdro
     
  6. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    mw2 gra prawie taka sama ilość jak w bo...
     
  7. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    może chwilowy probrem z serwerami, jak gram w CoDa4 to też tak czasami bywa.
     
  8. MammothChicken3

    MammothChicken3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Murowana Goślina
    wielkie dzięki za pomoc włączenie innego trybu nie działało ale na następny dzień już działało możliwe że coś z serwerami :D
     
  9. MammothChicken3

    MammothChicken3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Murowana Goślina
    dodam Cię do live jak wbije bo narazie od dwóch dni nie pykałem muszę sobie kupić kabel VGA czy jakoś tak :)
     
  10. $evik

    $evik Banned

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. kamykle

    kamykle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, albo czekac, albo zadz do bok`u i zapytac o co chodzi, bo przez neta to bedziesz tracil nastepny dzien zanim Ci szanownie firma odpisze, tak zajeta hehehe:) A moze Ci siepkt, albo limit na live skonczyly? Wiesz podaje argumenty, po prostu, bo tutaj sprawa jest obopulna, bo sam jestem ciekawy:) hheeh, ale nie bede placil za pkt jakis 250zl a za 20zl co mi z 50pkt i co kupie bron do gry, ktorej nie mam...heheheh...Pozdrawiam:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum