1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Shoner, Kwiecień 27, 2011.

  1. Shoner

    Shoner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam problem dotyczący gier z serii "Call of Duty" mianowicie "Moder Warfare 2" i "Black Ops".
    Mianowicie po uruchomieniu jednej z tych gier pojawia się czarny ekran. Gry są wgrane na dysk lecz nie uruchamiają się. Konsola reaguje lecz do czasu gdy nie wciśnie się "Interfejs główny". Konsola przestaje reagować i trzeba wyłączyć ją ręcznie (guzikiem na obudowie).
    Wcześniej "Black Ops" działał lecz nagle przestał z niewiadomych dla mnie powodów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FirmPatryk

    FirmPatryk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze ci sie laser zepsuł zobacz czy inne gry normalnie działają jesli tak to bedzie cos z płytami jesli nie to ci sie niestety laser zepsuł
     
  4. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    robiles jakas aktualizacje dasha?
     
  5. Shoner

    Shoner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aktualizacje robiłem do Assassin Creda Brother Hood, a inne gry normalnie działają.
     
  6. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jest nowy dashboard,ktory dodaje do MW2,BO i Reach'a AP 25 wiec musisz na nowo nagrać jak masz LT+..
     
  7. Rhyder

    Rhyder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli masz je zainstalowane na dysku to może z nim jest jakiś problem próbowałęs to odpalić bez dysku ??
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zaden problem - po aktualizacji dasha tez gry sa blokowane
     
  9. Rhyder

    Rhyder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może płytki masz porysowane ;d
     
  10. Seller

    Seller Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aktualizowałeś dasha ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum