1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call Of Duty World At War Nazi Zombies pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Marf, Luty 5, 2011.

  1. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Mam pytanko dot.nazi zombies w cod5 na split screenie.
    Da się ustawić zeby obraz był tak jak w Black Opsie ? Czyli np.Ja u góry ekranu,a kumpel na dole ?
    Bo narazie mam,ze ja jestem z prawej,on z lewej i troche nie wygodne to jest.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Taka gra, nie da się tego zmienić. Też mnie to denerwuje
     
  4. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
    Ja mam pytanie, czy idzie pobrać czy coś nowe mapy do COD'a WAW ?
     
  5. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a czemu nie ? za msp. za 2000 msp pobierasz wszystkie mapy, ja u siebie wgralem, bo ta pierwsza mapa to wersja demo trybu zombie i kto grał na innych wie o czym mówie ;)
     
  6. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
    A idzie je pobrać z neta i wgrać na pendrive'a czy są to DLC ?
     
  7. Xaron

    Xaron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    minibigii niestety nie da rady trzeba zapłacić ;(
     
  8. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ej ale jeśli ja dobrze pamiętam ja grałem w World At War w splicie w sposób ja na górze ekranu a kumpel na dole, jeśli dobrze pamiętam jednak da sie to zmienić
     
Wczytywanie...

Poleć forum