1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty : World At War Pomocy!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez lechas, Luty 2, 2009.

  1. lechas

    lechas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 21, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dolnyslask
    Witam włączyłem Call of Duty : World At War (XBL) a tam reset do 1 pozomu a miałem 59 ja odzyskać pozomy ?:eek:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Moze zły profil masz w logowaniu?
     
  4. lechas

    lechas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 21, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dolnyslask
  5. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    hmm... A cos się stało szczególnego, czy tylko się po włączeniu CoDa wyzerowało...?
     
  6. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    No to tak.Jak wchodzisz na Multiplayer to masz:
    Xbox live
    Link

    link ma oddzielny lvl i xbox live też
     
  7. lechas

    lechas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 21, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dolnyslask
    na xbox live standardowo wchodze nie rubcie zemnie korka jakiegos:mad:
     
  8. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    . sorki to nie wiem powiem tak jak sloniu możesz bardziej opisać sytuację

    O i jeszcze jedno jeżeli coś kombinowałeś to powiec co odrazu nie sądzę że coś robiłeś ale jeżeli
     
  9. lechas

    lechas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 21, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dolnyslask
    Czytałem na Xbox.com | Xbox Forums, że to robią aktualizacje gry i niektórym zgineły levele i nic się nie poradzi na to.
     
  10. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    aha.Aktualizacja gry :/ nic nie wiem ja już po aktualizacji mam szczęście level mi zostanie może.Przykro mi ale chyba od nowa trzeba.A tam szybko pójdzie mam nadzieje.Powodzenia
     
  11. lechas

    lechas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 21, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dolnyslask
    Podziękowania pozdrawiam.
     
  12. BaginiakGB

    BaginiakGB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Mazowiecki
    Skoro opcje dobre , konto to samo wszystko ok i nic nie kombinowałeś to pewnie to racja z tą aktualizacją , ale z drugiej strony to zdeka dziwne że jednym kasuje lvl a innym nie ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum