1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Juarez 2 i DLC - Techland znów próbuje nas oszukać

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Respev, Lipiec 20, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Respev

    Respev Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ~Kraków
    Wszystko opisałem tutaj:
    Cała prawda o Techlandzie i polonizacji Call of Juarez: BiB na konsole

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LuKas664

    LuKas664 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. patryk878

    patryk878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    309
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
  5. senor

    senor Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    TL
    biznes... ***** nie dosc, ze sie wydaje na gre 170zl to do tego nie moge dostac jej w pelni...
     
  6. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Zaczynam poważnie myśleć o przerobieniu konsoli. Ktoś tam mówi "biznes" , ja chyba powiem w du..ie mam takie biznesy. ixtrime 1.6 chyba w najbliższym czasie zanabędę i wtedy niech se robią biznes i narzekają na piratów:(

    PS Czasy takie ,że każdego chcą wyr....ać , ja nie wiem do czego to doprowadzi, nie ma live PL,płatny live, ceny gier z kosmosu i jeszcze naciąganie na coś co już powinno być w podstawowej grze zawarte - rzygać się chce . Kapitalizm kurde balans:(
     
  7. Fynal

    Fynal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    babel77 a przed zakupem konsoli nie wiedziałeś że live nie jest po polsku i że jest podział silver/gold ? nie wiedziałeś że gry są takie drogie ? nie pisz jak by to było dla Ciebie takie wielkie zaskoczenie...

    A co do sprawy, jak zwykle robi się nie smacznie no ale każdy orze jak może jak to się mówi ;P Znajdą się tacy którzy kupią te DLC a oni na tym zarobią swoje bez jakiejś szczególnie większej pracy...
     
  8. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    no cóż pomijając kwestię dlc - bo to jest wyciąganie kasy - powiedzmy czy z xlive czy z płyty to już jeden pies - jak gra fajna można zapłacić lub nie

    za to za brak polskiego języka powinniśmy w ramach protestu nie kupować tej gry - tak żeby im dać po nosie - to jest jawna drwina z polskiego klienta - i g.... mnie obchodzą ustalenia techland ubisoft

    być może jestem nieco radykalny ale w ramach prawa o ochronie polskiego języka - urzędnicy powinni im rąbnąć karę na pobudzenia patriotyzmu
     
  9. WarreNPL

    WarreNPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    stalowa wola
    Ja nie wierze w wszystko to co napisze jakiś koleś na forum .....
     
  10. Respev

    Respev Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ~Kraków
    Tak, nie wierz w to co ja napisałem. Wsadź płytę z grą do napędu, otwórz ją przez XBC i zobacz cwaniaku, że to co napisałem to prawda.
     
  11. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Hmmm tych dodatków ma być chyba 3? To poczekam aż wszystkie będą dostępne w wersji box i zassam z neta :p Bo po co wydawać kasę, skoro gra rodzimej produkcji nie jest po polsku i na dodatek autorzy chcą na siłe nas "wycyckać" z pieniędzy... Wielka szkoda :(
     
  12. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    wiedziałem , ale nie zmienia to faktu , że jest jak jest
     
  13. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    racja,wiekszosc tak robi,potem tylko dlc to skrypcik maly ktory aktywuje dlc...
     
  14. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    chamstwo! Miałem o techland lepszą opinię...

    -Ale żeby tak bezczelnie wrzucać na płytkę coś za co będzie trzeba drugi raz zapłacić...
     
  15. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hehe chca po prostu zeby ktos dal im zarobic za ta gre, wycwanili sie bo wiedza ze duz ludzi przerabiaja konsol...;)
     
  16. arkadiusz_89

    arkadiusz_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2008
    Posty:
    489
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Ten cały DLC przestaje mi się już podobać, ja rozumiem że twórcy chcą jeszcze wysępić kasy ale takie zagrywki to chamstwo. Wszyscy inni powinni brać przykład z Criterion Games którzy za free wydawali świetnie dodatki. To się ceni dlatego mam wielki szacun dla twórców Burnouta.
     
  17. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam pytanie czy na PS3 są odblokowane te mapy? Czy też techland ich oszukał i wyda im DLC?
     
  18. WarreNPL

    WarreNPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    stalowa wola
    Oni tak zrobili bo chcieli żebyście nie musieli ściągać ! :p
     
  19. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Niby po co miał by nas kłamać?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum