1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Juarez dalej nie działa po zrobieniu aktualizacji.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Vladimir211, Lipiec 16, 2009.

  1. Vladimir211

    Vladimir211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Kilka dni temu miałem ixtreme 1.41 i zrobiłem aktualizację, korzystając ze strony xbox.com (Xbox.com | New Xbox Experience jest już dostępny tutaj!). Teraz Call of Juarez nadal niestety nie działa. Czy ktoś mógłby mi coś poradzić?

    Pozdrawiam.
    Vladimir211
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. shanhaevel

    shanhaevel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Call of Juarez potrzebuje ixtreme 1.51 ewentualnie 1.6 bo ma wave 3 chyba, że sobie przerobiłeś obraz gry, a to co zaktualizowałeś to jest dashboard inna calkiem sprawa:)
     
  4. Mi$^

    Mi$^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Halemba
    Zrobiłes aktualke Dashborda, nie iExtreme, iExtreme dalej posiadasz w wersji 1.41, jedz do jakiegos serwisu modującego X'y i popros o aktualizacje iExtreme :p
     
  5. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Dokladnie tak jak moj pzredmowcy pisza musisz zrobic naped do dowego FW i wszystko bedzie chulac ;)
     
  6. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Albo przerobić obraz z gry z wawe3 na wawe2 ale w tedy to musiałbyś na nowo nagrywać grę.
     
  7. Vladimir211

    Vladimir211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, wielkie dzieki, pojade do serwisu ;), a orientujecie się w cenach takiej usługi?
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Popatrz sobie na allegro.
     
  9. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    to ty sobie chłopie lepiej zmodyfikuj na jaką cholere tracić kase jak przerobienie obrazu trwa chwilke
     
Wczytywanie...

Poleć forum