1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Juarez , ekran

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez szymonkrzak, Sierpień 5, 2009.

  1. szymonkrzak

    szymonkrzak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam problem z grą Call of Juarez

    gra sciagnieta , sprawdzona agbx360 , nagrana (0 problemow)

    Po włozeniu do napędu , xbox wogole jej nie rozpoznaje

    Jest tylko "Odtwórz DVD"
    Naciska Się to i pojawia się obraz z logiem xbox360


    Czym moze byc to spowodowane ?

    Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  4. Tharwynn

    Tharwynn Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Piekary Slaskie
    wymagane minimum iextreme 1.51 (najnowsze jest 1.6)
     
  5. szymonkrzak

    szymonkrzak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam iEx 1.51

    To nie jest te logo z napisem "insert ...."
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jestes pewnien ze masz 1.51??? a nie czasami 1.5??? kiedy pzrerabiales??
     
  7. szymonkrzak

    szymonkrzak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj screen z abgx360 z tej płyty. abgx360 nie klamie :)
     
  9. szymonkrzak

    szymonkrzak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie obraz płyty usunąłem juz :/

    Ale właśnie napisalem do tego gościa co mi flashowal i powiedzial ze na 90% mam 1.5...

    Call of Juarez działa > 1.51 ?
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. penetratorr

    penetratorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Londyn
    Ja mam 1.4 i jak narazie wszystkie gierki mi chulają oczywiście po spatchowaniu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum