1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Juarez Więzy Krwi problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez LuKas664, Lipiec 3, 2009.

  1. LuKas664

    LuKas664 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy wy też tak macie że jak wejdziecie do opcji podczas grania to konsola się zawiesza? 2 razy nagrywałem i nic nie daje na Emtecu ani Verbatimie. Gra mi normalnie chodzi tylko kiedy wchodzę w opcje to jest zawiecha. Ahai nie chodzi mi o opcje w menu głównym, tylko w menu pauzy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mi działa bez zarzutu. Nagrana na Verbatimie prędkością 2,4 i zainstalowana na HDD.
     
  4. davidzgierz

    davidzgierz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Abudabi
    Wszystko lata poprawnie u mnie.
     
  5. LuKas664

    LuKas664 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie gra chodzi płynnie itp. przeszedłem 2 akty . Ale jak za pauzuje grę i wejdę w opcje to jest zawiecha. Nie przeszkadza mi to jakoś jestem tylko ciekawy czy inni też tak mają ;D
     
  6. przemko466

    przemko466 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    kto pomoże ja mam problem w pierwszym akcie, chyba to bedzie końcówka jak ładuje z armaty do gości co płyną na brzeg i za hu*a nie mogę tego przejść chodź nie ginę, rozwalam wszystkich to i tak pokazuje mi mission failed
     
  7. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    LuKas664, ja tych lagów w menu nie mam (w grze też nie)

    przemko466, nie masz strzelać do tych kolesi, tylko zniszczyć statek przy pomocy armaty :p Armata jest tam na dole
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38

    Ci goście płyną na tratwach wiec jak płyną to nie celujesz w tratwy tylko całkiem sporo nad nie wtedy będziesz strzelał dalej.
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    lipny rip,temu ci zwiesza


    jesli dasz rade gre zgrac na dysk to jest to wina zlego RIPa
    jesli nie dasz-nagrala sie blednie,nagraj jeszcze raz poprawnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum