1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call_of_Duty_4-_Modern_War jak to nagrać

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Roberts42, Luty 12, 2010.

  1. Roberts42

    Roberts42 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam na początek chcę się przywitać z racji tego ,że jestem tu nowy.
    I teraz moje pytanie zwaliłem juz 2 płytki a konsola nadal nie widzi tej gry:(
    Nagrywam z obrazu który mam na dysku,sprawdzony programem ABGX360 i jest ok wiec brak mi już pomysłów.
    Płyta Verbatim ,nagrywarka nagrywała już wcześniej kopie zapasowe wiec jest spoko.
    Dziękuję za wszelakie podpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mr.dildo

    mr.dildo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może gra nie nadaje się na twój iExtreme...
    napisz jaką masz wersje i jaka to gra...
     
  4. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Użyj do nagrywania ImgBurn i nie otwieraj do nagrania pliku .iso tylko plik .dvd - problem z głowy...
     
  5. Roberts42

    Roberts42 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak nagrałem z pliku o rozszerzeniu .dvd na płycie są 3 katalogi ,1 katalog wygląda jak upgrade M$ do konsoli a gra Call of Duty 4 Modern Warfare.Pomocy
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A masz w ogóle przerobioną konsole?
    Jeśli tak to jaki masz iXtreme?
    Jakie piraty Ci już działają?
     
  7. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. podaj wersje iXtreme
    2. lepiej kupic orginal
    3. moj kumpel uzywa CloneCD < sproboj >
     
  8. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Na pewno za niski ixtreme i tyle.Zmień wave na niższy i będzie po kłopocie.
     
  9. matoU

    matoU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Używasz płyty z Avtivite.iso ? CoD MW2 to Wave 4, może dlatego Twoja konsola nie odczytuje płytki.
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ludzie przestańcie wymyślać.

    @ Dlugin2

    Jak by wave był nieodpowiedni to wyskakiwał znaczek xboxa na białym tle

    @matoU

    On chce nagrać Cod 4, a nie 6

    Dobra rozumiem ;p
     
  11. matoU

    matoU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ajć, źle przeczytałem :p
     
  12. Roberts42

    Roberts42 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Koledzy gra to CALL OF DUTY-XBOX360 MODERN WARFARE 2 !!!,konsola przerobiona Ixtrime 1.6 ale nie mam pewności co do wersji jak można to sprawdzić ??,płyty to Verbatim takie jak powinny być ,nagrałem już 3 płytkę i jest lipa:).
    Konsola nie widzi płyty w napędzie i tyle.
     
  13. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    mam to samo z dokladnie tą grą, po wsadzeniu włącza sie logo Xbox'a. Mam zmienić wersje iXtreme ? I czy wtedy pozostałe gry beda dalej chodzic ?
     
  14. burgerking

    burgerking Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    JG
    Nagraj plyte activate iso gdzies na formu jest instrukcja!!!
     
  15. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    ja tez mam z tym logiem xboxa jak wkladam coda ;D i nie mam pojecia co robic.. jakbys mogl podeslac ta instrukcje... podziekował bym!
     
  16. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Znam fajną stronę Ultima.pl, Empik.pl nie musisz nic wypalać.
     
  17. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    linki powygasaly;/ a na jaka plyte to nagrac??
     
  18. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  19. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dzięki, Oczywiscie podziękuje, lecz przedchwila dowiedzialem sie ze mam ix 1.61 i nadal nie czyta Coda4
     
  20. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  21. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    u kolegi dziala:/
     
Wczytywanie...

Poleć forum