1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call_of_Duty_4-_Modern_War jak to nagrać

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Roberts42, Luty 12, 2010.

  1. Roberts42

    Roberts42 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam na początek chcę się przywitać z racji tego ,że jestem tu nowy.
    I teraz moje pytanie zwaliłem juz 2 płytki a konsola nadal nie widzi tej gry:(
    Nagrywam z obrazu który mam na dysku,sprawdzony programem ABGX360 i jest ok wiec brak mi już pomysłów.
    Płyta Verbatim ,nagrywarka nagrywała już wcześniej kopie zapasowe wiec jest spoko.
    Dziękuję za wszelakie podpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. mr.dildo

    mr.dildo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może gra nie nadaje się na twój iExtreme...
    napisz jaką masz wersje i jaka to gra...
     
  4. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Użyj do nagrywania ImgBurn i nie otwieraj do nagrania pliku .iso tylko plik .dvd - problem z głowy...
     
  5. Roberts42

    Roberts42 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak nagrałem z pliku o rozszerzeniu .dvd na płycie są 3 katalogi ,1 katalog wygląda jak upgrade M$ do konsoli a gra Call of Duty 4 Modern Warfare.Pomocy
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3149
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A masz w ogóle przerobioną konsole?
    Jeśli tak to jaki masz iXtreme?
    Jakie piraty Ci już działają?
     
  7. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. podaj wersje iXtreme
    2. lepiej kupic orginal
    3. moj kumpel uzywa CloneCD < sproboj >
     
  8. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Na pewno za niski ixtreme i tyle.Zmień wave na niższy i będzie po kłopocie.
     
  9. matoU

    matoU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Używasz płyty z Avtivite.iso ? CoD MW2 to Wave 4, może dlatego Twoja konsola nie odczytuje płytki.
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3149
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ludzie przestańcie wymyślać.

    @ Dlugin2

    Jak by wave był nieodpowiedni to wyskakiwał znaczek xboxa na białym tle

    @matoU

    On chce nagrać Cod 4, a nie 6

    Dobra rozumiem ;p
     
  11. matoU

    matoU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ajć, źle przeczytałem :p
     
  12. Roberts42

    Roberts42 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Koledzy gra to CALL OF DUTY-XBOX360 MODERN WARFARE 2 !!!,konsola przerobiona Ixtrime 1.6 ale nie mam pewności co do wersji jak można to sprawdzić ??,płyty to Verbatim takie jak powinny być ,nagrałem już 3 płytkę i jest lipa:).
    Konsola nie widzi płyty w napędzie i tyle.
     
  13. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    mam to samo z dokladnie tą grą, po wsadzeniu włącza sie logo Xbox'a. Mam zmienić wersje iXtreme ? I czy wtedy pozostałe gry beda dalej chodzic ?
     
  14. burgerking

    burgerking Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    JG
    Nagraj plyte activate iso gdzies na formu jest instrukcja!!!
     
  15. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    ja tez mam z tym logiem xboxa jak wkladam coda ;D i nie mam pojecia co robic.. jakbys mogl podeslac ta instrukcje... podziekował bym!
     
  16. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Znam fajną stronę Ultima.pl, Empik.pl nie musisz nic wypalać.
     
  17. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    linki powygasaly;/ a na jaka plyte to nagrac??
     
  18. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  19. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dzięki, Oczywiscie podziękuje, lecz przedchwila dowiedzialem sie ze mam ix 1.61 i nadal nie czyta Coda4
     
  20. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  21. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    u kolegi dziala:/
     

Wczytywanie...

Poleć forum