1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Captain America - NIE DZIAŁA! ! ! aktualizacja dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez masterr15, Lipiec 31, 2011.

  1. masterr15

    masterr15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam napęd samsunga, dasha 2.0.12625.0 i ixtreme 1.4. Nagralem Captain America i jak wkladam do konsoli to woła o aktualizację, która nie działa. Wie ktoś może jak zrobić żeby móc zagrać w tą grę? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    niestety wymaga wyzszego dasha ktorego musisz wgrac recznie zapewne jakas wersja 12xxx .13xxx nie wgrywaj bo ci usunie przerobke. najlepiej wyciagnac sobie z gry upragrade. redukacja wave uniemozliwa aktualizacje niestety z plyty z gra
     
  4. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Pewnie patchował gre, a nie da się zaaktualizować dasha z grą z patchowanym wave. Wgraj 13141 lub 13999 (ale kasuje przeróbkę).
     
  5. masterr15

    masterr15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To czyli nie ma szans żebym sobie w w nią pograł na mojej przeróbce? Czy da się to jakoś inaczej rozwiązać?
     
  6. Dimol

    Dimol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Ta gra ma wave 11, czyli teoretycznie powinna ruszyć na dashu 2.0.12625.0, ale głowy nie dam sobie uciąć. Ten dash nie kasuje przeróbki.
     
  7. masterr15

    masterr15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja mam ten dash. Czy mogę nagrać jakiś inny żeby mi nie usunęło przeróbki i żebym pograł w tą grę?
     
  8. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    raczej nie pograsz
     
Wczytywanie...

Poleć forum