1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Castle Crashers Xbox Live.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez acric, Sierpień 21, 2010.

  1. acric

    acric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Witam
    Mam pytanie co mam zrobić jak pobiorę w/w grę arcade i czy odpalę ją na przerobionej konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciastek

    Ciastek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odpalić ją. Po pobraniu będzie w Bibliotece gier.
    A jak podłączysz do neta przerobioną konsole to mogą cie zbanować (nie muszą) Więc nie widze powodu żeby sciągać gre z xbox live jak masz przeróbke jak można z neta.
     
  4. acric

    acric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    muszę tą grę przegrać na płytkę czy na coś innego?
     
  5. Pabis

    Pabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pisz
    Ta gra na Twojej konsoli bedize dzialac jak Trial a nie jak pelna wersja : )
     
  6. acric

    acric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    nawet jak ściągnę pełną wersję z neta?
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Jak sciagniesz plena wersje z neta to ona będzie działać na konsoli(nawet przerobionej) jako trial.

    Żeby działała jako pełniak musisz mieć JTAG. Co to? Szukaj na forum i nie pytaj bo było 50razy wytłumaczone.
     
Wczytywanie...

Poleć forum