1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Castlevania : Lords Of Shadows 2 dvd ??

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez SIEDZE, Październik 3, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Witam, czy na 2 dvd w Castlevani są jakieś filmiki czy dodatkowe "bajery" ? jest ona obowiązkowa ? czy trzeba na dysku instalować obydwie płyty?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    2. płyta jest potrzebna, po prostu cała fabuła się nie zmieściła na jednej płytce.
    Ps zły dział, przenoszę.
     
  4. L8EK

    L8EK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy jest szansa, że jakaś grupa "poprawi" grę i wyda na 1 dvd dl? z grami pctowymi często tak jest np. FIFA 11 ostatnio. najczęściej polega to na wycinaniu języków albo zwiększeniu kompresji filmów
     
  5. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    niestety nie :)

    pliki w dvd1 mają te same nazwy co pliki w dvd2 :). Gdyby miały inne nazwy np. data1 - w dvd1 i data2- w dvd 2, to szłoby coś pomyśleć :).

    Tak czy inaczej niema narazie możliwości "połączenia" tych plików.
     
  6. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ktoś już musiał wkładać 2 dvd ? Chodzi mi czy trzeba ją zmienić tylko raz w pewnym momencie gry ?
     
  7. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    A instalować trzeba obydwie rozumiem ?
     
  8. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Zapewne nie trzeba 2 instalować. Myśle ze tak zrobili ze gramy z pierwszej plyty i okolo polowy gry gramy z drugiej.
     
  9. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Instalujesz jedną, przechodzisz, instalujesz drugą.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum