1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

chce byc spoko i nagrac kumplowi z roboty gre

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Camel_Jamal, Styczeń 4, 2011.

  1. Camel_Jamal

    Camel_Jamal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko ze problem polega na tym ze juz mu nagralem jedna ale nie wiem jaka ma przerobke ;/ nagralem mu blac ops tak jak sie nagrywa na LT ale mu nie smiga ;/ z tego co wiem tylko to ze konsola ma date produkcji 17.09.08 i co dalej? z góry dzięki za odp POZDRO!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  4. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    A czy TY wszystko dobrze zrobiles. ? Przepusciles przez abgx itp. ? Jesli tak to cos musi on miec z konsola. I jak mu nie smiga, xbox wola o szmatke czy pisze odtworz dvd. ?
     
  5. Camel_Jamal

    Camel_Jamal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ma przerobioną na bank i wiem tylko tyle jaka jest data produkcji. Zaraz jakos po tym jak ja kupil (mniej wiecej w tym samym czasie co data produkcji) ja przerobił
     
  6. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Nie rozumiem tylko tego zdania.
    Call of Duty Black Ops działa od ixtreme 1.61
     
  7. Camel_Jamal

    Camel_Jamal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie nie przepuszczalem obrazu przez nic bo na moim LT nic nie przpuszczam nagrywam obraz.dvd i smiga az milo a u niego tak nie idzie...
     
  8. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Twój kolega ma pewnie ixtreme 1.5 i dlatego mu black ops nie chodzi :)
     
  9. Camel_Jamal

    Camel_Jamal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodziło mi o to ze nagralem tak samo jak sie nagrywa na moja konole (iXtreme LT bo na taka mam przrobiona data produkcji konsolo 13,07,2009)
     
  10. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Niech twój kolega wkłada do napędu coraz nowsze gry i zobaczy jaką ma przeróbkę. Np od daty wydania gry 2008 do 2010
     
  11. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    LT to nie ixtreme .. A tak jak kolega napisal black ops troche daleko pojechales ;D. 1.5 na pewno bo slyszalem ze na 1.6 tez chodzi black ops. A tylko jest 1.6 1.61 i LT
     
  12. Camel_Jamal

    Camel_Jamal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to co mam zrobic nie da sie mu nagrac tej gry? gosciu chodzi narajany na ta gre od tygodnia ma 51 lat jest fanem call of duty ;/ i teraz jak mu powiem ze sie nie da to sie chyba zalamie ;/
     
  13. Ces

    Ces Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niech wgra najnowszy flash ;)
     
  14. Camel_Jamal

    Camel_Jamal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak bym mu to jakos spatchował to szło by?
     
  15. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Jak ma LT, to powinno działać, sprawdzałeś ISO programem abgx360? Jeśli ISO jest poprawne, to zapewne ma starszą wersję, i nie, Black Ops będzie działał nawet na 1.5, to kwestia patchowania wave.
     
  16. Camel_Jamal

    Camel_Jamal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzalem i na zolto pisze ze
    DMI is unverified
    SS is unverified
    i potem pisze
    Game data was verified but stealth wasn't
     
  17. Ces

    Ces Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest napisane...
    soryy, ale ktos moglby to zle zrozumiec...
     
  18. Camel_Jamal

    Camel_Jamal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrozumie nie zrozumie... jak mu to nagrac? ;/
     
  19. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Skopiuj całość z konsoli:
    - wciśnij prawy przycisk myszy
    - wybierz Zaznacz wszystko
    - wciśnij Enter
    - wklej na forum
     
  20. Camel_Jamal

    Camel_Jamal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z czego mam skopiowac? z konsoli? czy z tego agbx jak przpuszcze?
     
  21. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Skopiować z abgx360, wszystko, co ten program podaje, albo możesz zrobić zdjęcie (Print Screen i CTRL + V do painta).
     
Wczytywanie...

Poleć forum