1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

chce dyplom gta a xbl na liveid

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez falcon, Kwiecień 1, 2009.

  1. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    gra-nat.pl Blog Archive GTA IV - 100% !!
    chcę sobie to wydrukować bo mam 100% gry. no ale rejestruje sie w rockstar club... ok, teraz chce gamertag gracza.. no i mu podajel.. swój (dhiksboks), i teraz chce zalogowac sie na windows live id.. nie mam konta .. (oribe konto. .wchodze na strone xboxa rejesrtuje konot, i nie ma opcji wprowadzenia gamertaga, tylko utworaenia nowego konta

    pls, jak to zrobić/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    lol a mial a jak stworzyłeś konto XBL? podajesz ten mail z rejestry na XBL
     
  4. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
  5. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    lol to gratulacje...
     
  6. OmnfG

    OmnfG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a nieda sie go zmienic? ja podalem normalny ale przez te 2 lata odkad mam konto na xbl byl nieuzywany i zostal skasowany...
     
  7. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    niE!!

    wwłaśnie się nia da zmienić ;)) chyba pozotaje mi tylko telefon do microsoftu.
     
  8. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
  9. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    zok

    pisałem emiala do microsftu i za 2 dni otrzmałem odpowiedz. że przykro im w polce nie ma XBL, i mi nie pomogą ;(
     
  10. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    znam już swojego emaila,, mogę zresetować hasłó... ale on wysyła hasło na tego emaila (aa@aa.sr).. i lipa

    a bieżącego nie znam hasła
     
  11. pawel5454

    pawel5454 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    falcon poczekaj troszke mi reset hasła po dwóch dniach przyszedł na maila albo nawet dłużej musiałem czekac
     
  12. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    no ale ja tego emiala mam zmyslonego.. wiec i tak nie dostane hasła bo mój email na ktory wysyla to aa@aa.sr.. a takiego nigdzie nie ma i lipa//
     
  13. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    jak to zrobić??
    proszę jakoś o pomoc.. np. jak chciałbym kiedyś na innej konsoli mój profil to lipa??
     
  14. xDeimossx

    xDeimossx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pyrzyce/Szczecin
    Jak mail zmyślony ,no i w Polsce nie ma XBL..to lipa :p. Ja mam pytanie odnośnie tej rejestracji w Rockstar Club..(gta na 100%) wypełniłem wszystkie pola itd. zlinkowałem mój gamertag z Xbox'a..i co dalej? Żadnego "proceed" ,"continue" nic.. nie czaje. Help please
     
  15. clammy62

    clammy62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
  16. xDeimossx

    xDeimossx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pyrzyce/Szczecin
    Nie,nie xP. Już sobie poradziłem.. po prostu gdy dodasz ten link ze swoim gamertagiem nie ma czegoś takiego jak "next" itp. Po prostu idziesz do strony głównej -.-'..Myślałem że w taki sposób anuluje swoją rejestrację.. ale że sie wk***iłem,przeszedłem do strony głównej..i jak się okazało wszystko się zapisało..pewnie po dodaniu linka do gamertag'u coś wczytało;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum